2777
2789
عنوان

بذارید اینجا ناله کنم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 91 پست

منم تنهام 

از صبح کار کردم خونه رو جمع کردم 

الان رفتم حموم 

باز ترین لباسمم پوشیدم 

شوهرم داره کامپیوترش رو باز می کنه می بنده... خودشو مشغول کرده 

دو ساعت جلوش بدون  لباس چرخیدم انگار نه انگار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برو حالشو ببر آزاد و رها ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن😊

نگوووو😔 اعصابم خیلی داغونه 

همسنای من الان یا با دوس پسراشونن یا تو مهمونیای خونوادگی 😢 ای خداااااااا 

نمیدونم چرا ولی من فکر میکردم شما متاهلی بچه هم داری😕😶😄

عاره گلم ده تا دارم یکیشم حاملم😂😂😂😂حتما به خاطر پختگی افکار و درایت بی حد و مرزم همچین فکری کردی😂😂😂بیا بغلم😘

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
ای جونم😂😂😍 شاید😄 فداتشم من😍❤

😅😅😘😘

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
تنها برم پارک 😢 بدتر دلم میگیره ک 

نه اتفاقا خیلی مزه داره

فکر نکن همه ی اونایی که توی پارکند خوشبختند و بی غم

همه غم دارند

منم از صبح توی خونم دلم میخواست برم بیرون

ولی خودم و بچم و شوهرم سرما خوردیم

موندم توی خونه مریض داری میکنم😥

اینطوری که بدتر

تا ویر نشده پاشو برو بیرون

Eft
چجوری ناراحت نباااشم 😭 همه یکیو دارن  حداقل یه نفرو دارن باهاش چت کنن  من اونم ندارم ای ...

منم ندارم ی نفرم ندارم با اینکه عقدم والان باید خریدبودم و خوش خوشان ولی نشستم خونه تنهایی ودارم جدامیشم

نترس منم وضعیتم مثل توئه.از یه پسره خوشم اومده بود با هم هم کلاس بودیم تا حدی که یه بار ساعت هشت شب بود خواستم بهم پیشنهاد بده اون داشت میومد منم جلوش داشتم راه میرفتم از کنارم رد شد رفت بعدم بلاکم کرد. واقعا افسردگی گرفتم