2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببخش یه سوال تو بارداری قرصی خورده بودی شکاف پیدا کرد یا کم خون بودی؟چون دارم تحقیق می کنم ازت پرسیدم 

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
عزیزم ببخش یه سوال تو بارداری قرصی خورده بودی شکاف پیدا کرد یا کم خون بودی؟چون دارم تحقیق می کنم ازت ...

ن داروي خاصي نخوردم فقط فوليك أسيد و مولتي ويتامين حتي سونو سه بعدي هم دادم ك نشون نداد شكافش

ن داروي خاصي نخوردم فقط فوليك أسيد و مولتي ويتامين حتي سونو سه بعدي هم دادم ك نشون نداد شكافش

عزیزم نگران نباش درست میشه در مورد غذا خوردنش ببر دکتر خوب ببین یه اشتها اور خارجی خوب مخصوص سنش بده بچه جاریم هیچی نمی خورد هیچیا گشنه گشنه برد دکتر اشتها اور داد دو هفته خورد یه غذا افتاد 

بسته شده اما بلعش ضعيف

خب یکم زمان می بره  اون هنوز قدرت کامل نداره یکم بگذره ان شالله بهتر میشه

عزیزم نگران نباش درست میشه در مورد غذا خوردنش ببر دکتر خوب ببین یه اشتها اور خارجی خوب مخصوص سنش بده ...

اسم شربت اشتهاش ميدوني عزيز جان ب خدا گريم داره در مياد دكتري نبود بهم نگفته باشن نبرده باشم دخترم دو كيلو كم كردن چيزي ازش نمونده اشتها اور راسيب بهش داد مولتي ويتامين دارو رفلاكس انگار ن انگار كم اوردم

اسم شربت اشتهاش ميدوني عزيز جان ب خدا گريم داره در مياد دكتري نبود بهم نگفته باشن نبرده باشم دخترم د ...

اخ قربونت بشم نگران نباش همه بچه ها همینن یکم باید حوصله کنی من تاپیکتو سیو می کنم ازش می پرسم اشتهااورو بعد تو اول به دکتر نشون بدی بعد بدی بهت میام می گم

بسته شده اما بلعش ضعيف

کاردرمانی بردیش؟ بچه های این طوری را باید ببری کاردرمانی تا بهشون کار با زبان و دندان و کلااا غذا خوردن را یاد بدن... باید عضلات دهان و فک قوی بشه... با سرلاک خوری هم میتونی بدی. مثل شیشه شیره و یه قاشق سرش هست 

چه مامان با حوصله و خوبی هستی

من یک سال سرنگ دستم بود. شبانه روزی به بچه ام شیر میدادم. خودش نمی تونست بخوره... کلا روزی ۴ ساعت میخوابیدم

هنوز که هنوزه میگم وای چقدر زحمت کشیدم 😁 

واقعا خدا به تو قوت

انشاله بچه گلت زود قوی بشه

اخ قربونت بشم نگران نباش همه بچه ها همینن یکم باید حوصله کنی من تاپیکتو سیو می کنم ازش می پرسم اشتها ...

مرسي فدات شم اون ك سر خود نميدم ميبرم شنبه دكتر تغذيه و گوارش اخه ديگه واقعا داره زندگيم مختل ميشه دوسال شب و روز نداريم