بله مخصوصا دخول عمیق چون باعث تحریک دهانه رحم میشه
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم، الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
اگه صد درصد منع هستید دخول نباید داشتع باشین اما معاشقه اشکالی ندارد
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
عزیزم برای کسی که بارداری معمولی داره ایرادی نداره سک ش و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. بعضی ها بارداری پرخطر دارن و دکترشون توصیه می کنه از رابطه و... پرهیز کنن. وگرنه در حالت عادی توصیه هم میشه. (با دخول هم ایرادی نداره)
اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.
عزیزم ارضا شدن زدن باردار خیلی خطرناکه همچنین دخول عمیق و عذر میخوام مایع منی باعث پاره شدن کیسه آب میشه در صورتی که بارداری قبلی منع داشتین حتما الان هم رعاییت کنید
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین