2777
2789
عنوان

تولد دخترم و نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 52 پست

بچه دو ساله رو نفرین کرده😐 ان شالله دامن خودشو میگیره نگران نباش خدا دخترتو حفظ کنه تولدش مبارک   هزار ساله باشه😍😍😍😍😍

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورنکردنیه! برادرزاده ی ۲ ساله اش رو نفرین کرده؟!!!!

ببخشید اگر اذیت نمیشی میشه لطفا بگی چی گفته؟

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

دریا به دهن سگ نجس نمیشه،خودتو نگران نکن خدا مراقب بچه هاست،من بودم با همچین خواهرشوهری قطع ارتباط میکردم،جقدر یه عمه میتونه لجن باشه مگه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
وا براچی نفرینش کرده

تاپیک زدم قبلا. دلش دزد میکرد . امیدوارم نفرینش دامن خودشو بگیره

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

چه کار زشتی کرده شما هم نذر خوبی کردید انشالله هر سال وسعتون بیشتر بشه و به دخترت نگو برا خاطر نفرین نذرت کردم بگو نذر کردم تا دختر مهربونی باشی و به مردم کمک کنیم از اینکه تو رو داریم خوشحالیم

باورنکردنیه! برادرزاده ی ۲ ساله اش رو نفرین کرده؟!!!! ببخشید اگر اذیت نمیشی میشه لطفا بگی چی گفت ...

ایشالا بچه ات بمیره 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
دریا به دهن سگ نجس نمیشه،خودتو نگران نکن خدا مراقب بچه هاست،من بودم با همچین خواهرشوهری قطع ارتباط م ...

قطع رابطه کردم . و دلم دیگه باهاش صاف نمیشه 

نميدونم موضوع چي بود بينتون ولي هرچقدر هم حق داشت نبايد بچه رو نفرين ميكرد، مشخصه چقدر عقده اي و حقي ...

نه اصلا حق نداشت . منم این وسط هیچ گناهی نداشتم . کاشکی تاپیک قبلیم رو میخوندی عزیزم .

چرا گفت

با همسرم دعوام شد خواهرش اومد توخونه خودم هم زدم هم بچمو نفرین کرد و هم گفت گمشو.از خونه برادرم بیرون.