2777
2789

من نمیدونم چم شده افسرده شدم یا نه،همش حالم بده ،از خودم و شوهرم بدم میاد ،حوصله بچه هامو ندارم،تا چند روزی حالم خوبه به یه بهانه ای میریزم به هم و تونقدر گریه میکنم که حال همه رو خراب میکنم ،نمیتونم برم روانشناس یا روانپزشک ،میخوام بدونم کسی که افسرده است حالاتش چطوره ؟کسی میدونه؟

مهر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسطی قرضی ندارین؟وضع جیبتون خوبه ایشالله؟

خیلی قسط و قرض داریم ،درآمدمون کم،شوهرم عصبی ،بچه هام غرغرو ،رابطه ای ندارم ،تنها توی یه گوشه شهر افتادم ،به خودم وقت نمیکنم برسم ،

مهر 
خیلی قسط و قرض داریم ،درآمدمون کم،شوهرم عصبی ،بچه هام غرغرو ،رابطه ای ندارم ،تنها توی یه گوشه شهر اف ...

وقتی حالم گرفته میشه دیگه چند روز طول میکشه ازون حالت دربیام 

مهر 
خیلی قسط و قرض داریم ،درآمدمون کم،شوهرم عصبی ،بچه هام غرغرو ،رابطه ای ندارم ،تنها توی یه گوشه شهر اف ...

آخ بگو همونه.خدا مسولین کشور رو لعنت کنه وصعیت خیلی ها همینطوری شده.

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

وقتی حالم گرفته میشه دیگه چند روز طول میکشه ازون حالت دربیام 

احتمالا زیاد گوشی ب دست نیستی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

وقتی حالم خوبه خیلی عادی و معمولی برخورد میکنم ولی تا حالم گرفته میشه مخصوصا رابطه ام با شوهرم ناخوب میشه ،مثل دیوانه ها میزنم زیر گریه ،گریه و....نمیتونم خودمو نگه دارم 

مهر