2777
2789
عنوان

لورئال، شکنجه گر و قاتل میلیون ها حیوان

| مشاهده متن کامل بحث + 4106 بازدید | 43 پست
یه مسئله دیگه اینکه بدن حیوان با بدن انسان خیلی فرق داره و ممکنه دارویی که در بدن حیوان جواب نمیده در بدن انسان جواب بده یا بالعکس. این یکی از استدلال های مخالفین تست روی حیواناته. به نظر من منصفانه نیست این حیوونات زبون بسته رو به خاطر نجات انسانها شکنجه کنیم. ما انواع مختلفی از طب و پزشکی داریم که نیازی به تست روی حیوانات ندارند. مثلا طب سنتی و طب سوزنی. اتفاقا خیلی هم بیشتر از داروهای شیمیایی جواب میدند و حیوونات بی دفاع رو قربانی نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مارک دیگه که طبق ادعای خودشون تست نمیکنند: avon- bonnebell- avalon- urban decay

شعبه های شرکت لورئال که تست های وحشتناکی روی حیوانات انجام میدند:

matrix-garnier- vichy- biotherm بیودرم

لانکوم lancome

kerastate
پتیشن برای تحریم شرکت لورئال:

http://www.thepetitionsite.com/1/loreal---stop-testing-products-on-animals/

http://www.thepetitionsite.com/1/stop-loreal-experimenting-on-animals/

من چند تا از محصولاتی که شرکت هاشون روی حیوانات تست انجام میدند رو انداختم دور. امیدوارم بقیه هم از محصولات این شرکت ها استفاده نکنند و یادشون باشه که هر بار جلوی آینه با این محصولات چهره شون رو آرایش میکنند همون موقع هزاران حیوانان بیگناه در حال رنج کشیدن و از دست دادن چشماشون هستند.
هر چی مارکه درست حسابی برند آرایشیه که دارن تست میکنن !

--------------------------------------------------------------------

راستش در حال حاضر انقدر دلم برای آدمهای که هم پدر و مادر دارند هم خانواده و دوستی که ازشون حمایت کنه دارن ,

ولی همچنان بی پناه ترین و بیگناه ترین موجودات دنیا هستند , میسوزه که کمتر به حیوونها فکر میکنم .

یه جورایی بنظرم زیادی احساساتی هستی . قاعدتا گیاهخوار هم باید باشین دیگه .

بازم ممنون از مطلبت ...... هیشکی که بفکر آدما نیست !حداقل یکی به فکره حیوونا هست .