2777
2789

امروز کلاس آمادگی زایمان بیمارستان آرش مربی مهربونمون بردمون بخش زایمان و اتاق زایمان ها رو نشونمون داد.

اولش که وارد میشدی استرس میگرفتی اما وقتی به این فکر میکردی که از این اتاق با بچه خارج حس خوبی پیدا میکنی.

همه چی خوب بود. دستشویی و حمام و یخچال و تلویزیون و دستگاه های مجهز 

همش به زایمان فکر میکنم اگه کسی تجربه ای وذسه بهتر شدن زایمان طبیعی داره بگه!

ممنونم 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
ماما همراه بگیر وقت زایمانت  خیلی کمکت میکنه

دلم میخواست بگیرم اما مربی مون گفت بیمارستان اجازه نمیده مگه اینکه به هیچکس نگه که ماما هست و نقش همراه معمولی داشته باشه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت دردها اذیتت کرد به این فکر کن که قراره اون روز بچتو بغل بگیری..به راهنمایی های ماما گوش کن، اکثر خانوما بیشتر از ترس جیغ میزنن تا از درد..اگر صدای جیغ و داد کسی رو شنیدی نترس

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
هر وقت دردها اذیتت کرد به این فکر کن که قراره اون روز بچتو بغل بگیری..به راهنمایی های ماما گوش کن، ا ...

من فقط از خارج شدن سر از واژن میترسم تصورش برام سخته آخه حس میکنم پرینه یعنی فاصله واژ ن تا مقعدم خیلی کمه

دیگه هیچ مامایی کار نداره به آدم؟؟ چون میگن ماما همراه فقط معاینه میکنه نمیزاره ماماهای دیگه همش ا ...

بیمارستان من اگه بفهمه ماما هست راه نمیده ولی جاهای دیگه چرا

دیگه هیچ مامایی کار نداره به آدم؟؟ چون میگن ماما همراه فقط معاینه میکنه نمیزاره ماماهای دیگه همش ا ...

ن فقط معاینه نمیکنه به من ک خیلی چیزا یاد داد ورزش و نفس کشیدن و...ی توپ هم آورد روش چندتا حرکت رفتم خیییییییلی اروم میشدم..

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  

عزیزم آرش دولتی؟ هزینه ام میگیره؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم آرش دولتی؟ هزینه ام میگیره؟

بله نیمه دولتی هست نه رایگان هست طبیعی. ولی خدایی با اتاق های اختصاصیش حال کردم همه اتاقا اختصاصی بودن فقط دو ناش که خیلی بزرگ بود دوتخته بود

بله نیمه دولتی هست نه رایگان هست طبیعی. ولی خدایی با اتاق های اختصاصیش حال کردم همه اتاقا اختصاصی بو ...

انشالله بسلامتی فارق شی😍😍😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ن فقط معاینه نمیکنه به من ک خیلی چیزا یاد داد ورزش و نفس کشیدن و...ی توپ هم آورد روش چندتا حرکت رفتم ...

منظورش اینه اگه اون باشه دیگه بقیه معاینه نمیکنن. بله اونو که همه میدونن مامای همراه چقد خوبه تکنیک تنفس و ماساژ و ...

کلا عالیه

انشالله بسلامتی فارق شی😍😍😍

ممنون عزیزم دعام کن

وای چطور از طبیعی نمیترسید

کلاس های زایمان فیزیولوژیک بری ترست میریزه گلم