2777
2789
عنوان

شما بگید چکار کنم

100 بازدید | 13 پست

😫😫😫😫😫😫😫😫 مهمون داریم چ مهمونی😷😷😷 از غروب که امدن اینجا مدام داره سیگار میکشه شما بگین چکار کنم نفسم دیگه بالا نمیاد اصلا رعایت نمیکنن😔

این کاربری دست دو نفر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روز اول گفتم به شوهرم تو خونه سیگار نکش سردرد میشم

اونم هر کی میخواد سیگار بکشه سریع میگه اینجا نه بریم رو تراس، خانومم حساسه سرش درد میگیره

همه هم رعایت میکنن بدون اینکه کسی اذیت بشه

دستمو ول نکن🤲🏻

بخدا خفه شدم دست به پنجره بزنم یا هر چیزی قهر میکنن ادم انقدر نفهم این شب عیدی اعصابم خراب شده بینیم کیپ شده تازه ی نفره اندازه صد تفر کشید دیگه ول نمیکنع تو اپاراملن

این کاربری دست دو نفر است

چرا ناراحت بشن خودشون نمیفهمن ینی پنجره رو وا کن اصن بذا ناراحت شن عجبا

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍