2777
2789
عنوان

خز ترین و چیپ ترین رفتار ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3242 بازدید | 82 پست
۱.عدم اعتماد ب نفس  ۲.از دماااااااغ فیل افتاااااادن

وای پ من جزشونم اعتمادبنفسم زیرررررصفره😑😂

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری به جا مهمونی

میگن اینو بخور خارجیه

اون بخور از فلان جا اومده

اینو گرون خریدم خیلی خوبه

اون موقع ها من قیافم شکل ماستی میشه که پنج روز تو آفتاب مونده   به اون چیزی که گفته هم لب نمیزنم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
عدم اعتماد به نفس خزه؟ 😶

شاید خز نباشه ولی رو مخ منه وقتی دختر یا پسری رو میبینم ک حتی اعتماد ب نفس حرف زدنم ندارن 😟

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
نه عزیزم 😂 من نظر خودمو گفتم 

❤❤😛

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

من خودم از آدمای افتاده و خاکی خوشم میاد و آدمایی که در عین پولداری و با هوشی و کلا همه ویژگی های خوب دیگه متواضع اند. اطرافمون زیادن اینجور آدما خداروشکر. و ضمنا خیلی مهمه که افراد به تیپ و قیافه و آداب معاشرتشون اهمیت بدن و همه کاراشون با پرستیژ باشه.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

سوال شخصی پرسیدن و در مورد ظاهر بقیه حرف اضافه زدن که گفتید واقعا زشته

حسادت کردن و مقایسه های بی پایه  بقیه و ناله دائمی هم بده😵😵😵

بدتر از تمام اینها توقع داشتن حمایت و رابطه ای که با شریک غیر همجنسشون دارن از یک خانم دیگه ست😥. بابا جان هر خانمی هر ماه با مسایل زنانه درگیره و اذیت میشه و حالش بده .به خدا هیچکس ازین شرایط لذت نمیبره و مشکلات مختص شما نیست پس جزییاتشو شخصی نگه دارید

عکس گذاشتن از غذا هاااا 

هر لحظه توی اینستا 

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂
وای پ من جزشونم اعتمادبنفسم زیرررررصفره😑😂

زیاد مطالعه کن از هر چیزی شده دو خط هم شده از یه منبع مطالعه شروع کن ب خوندن خیلی تاثیر داره و قبول کن از هیچکس چیزی کمتر نداری از دید بقیه واقعا خوب نیس

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
میری به جا مهمونی میگن اینو بخور خارجیه اون بخور از فلان جا اومده اینو گرون خریدم خیلی خوبه اون ...

من به خربزه آلرژی دارم...هرجامیرم خربزه میارن وسط😷😷به زور میکنن تو حلقم...و من تا یک هفته باید کهیر بزنم.هزاران بارم گفتم من خربزه نمیتونم بخورم به این دلیل😐

فحش و که نگو چند روز پیش پشت فرمون بودم جلوم ی ماشین بود که نمیرفت منم دیدم ماشین پشتیو از آینه ولی ...

چقدر بی شخصیت بوده 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
زیاد مطالعه کن از هر چیزی شده دو خط هم شده از یه منبع مطالعه شروع کن ب خوندن خیلی تاثیر داره و قبول ...

اعتماد بنفسم سر چهرمه نه چیز دیگه اتفاقا سر زبون و بقیه چیزا اعتماد بنفس دارم شایدم زیادی به جز چهره ام 😞

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
خیلیم ربط داره جانم  اینم یه نوع رفتار رو مخه 😣😣😣

😂😂😂رو مخ😂😂😂ادم دیوونه میشع

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
ولی من اگه از ظاهر کسی خوشم بیاد همون لحظه بهش میگم  یه لحظه حس خوبی به اون آدم میدین با این ک ...

منم اینجوریم حتی از لباس یا هرچیزی میگم با لبخند ولی انقدر بعضیا میرن تو فاز و قیافه برام میگیرن اون لحظه یا ضایعم میکنن😐

من یه مذهبی منور الفکرم😊