2777
2789
عنوان

خز ترین و چیپ ترین رفتار ها

3235 بازدید | 82 پست

به نظر شما چیه ؟؟ 

چندتاشو من بگم 

سوالای خصوصی از کسی پرسیدن واقعا زشته نه ؟ 

درباره ظاهر دیگران مخصوصا چهره نظر دادن چه مثبت و چه منفی ( باعث میشه شما یه آدم ظاهر بین جلوه کنین ) 

فحش دادن 😩 واقعا شخصیت یه خانومو له میکنه 

یه نفر می گفت اگه خیلی به ظاهرتون میرسید و دوست دارید باکلاس باشین بهتره کمی هم به حرف زدنتون توجه کنین وگرنه هرچه رشته کردین پنبه میشه 😁 

بقیش با شما ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی بگن  ای وای چرا بچه  نمیارین، جا موندی،

وای گفتی 👌👌👌👌من هرچی فامیل شوهرم لول بالان تو این مسایلو نمیپرسن طایفه خودم هی میپرسن 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

ولی من مثبت چهره طرفو میگم :/

عایا من خز هستم :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/