2777
2789

اگه ویتامین دی بدنت کم باشه آره

من باردار نیستم اما هفته ای یکی میخورم چون آزمایش دادم ویتامین دی ۴/۷بود که خیلی پایینه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو چن نفر از دوستام ک بارداریم دکترامون‌یکیه به من‌داده به یکی‌دوتاشون نداده..فک میکنم بستگی ب وزن ...

اخه اصن ازمایشم نگفته  که بدم   ببینم کمبود ویتامین دارم یانه.  اگه کم باشه  خطرناکه؟؟؟؟؟

خدا جون ممنون   

اخه اصن ازمایشم نگفته  که بدم   ببینم کمبود ویتامین دارم یانه.  اگه کم باشه  خطر ...

واسه منم ازمایش نگرفتن اگر بستگی ب ازمایش داشت دکتر اندازه مصرفو کم‌و  زیاد نمیکرد.. بخور مشکلی نداره دکتر داروی الکی نمیده

واسه منم ازمایش نگرفتن اگر بستگی ب ازمایش داشت دکتر اندازه مصرفو کم‌و  زیاد نمیکرد.. بخور مشکلی ...

میدونم اخه اصن تجویز نکردع که بخورم.خودم میخوام خودسر شروع کنم به خوردن

خدا جون ممنون   

سه ماه اول بارداری ویتامین دی ممنوعه بعداونم ویتامین در ۱۰۰۰ تجویز میشه.۵۰۰۰۰ سمه واسه بدن زن باردار

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
میدونم اخه اصن تجویز نکردع که بخورم.خودم میخوام خودسر شروع کنم به خوردن

اصلا عزیزم خودسر نخور.فقط در صورتی که کمبود داشته باشی لازمه بخوری.تازه من کمبودم داشتم ولی دکتر قرص نوشت نخوردم با افتاب گرفتن ویتامین دی م خیلی خیلی اومد بالا و عالی شد

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.
اصلا عزیزم خودسر نخور.فقط در صورتی که کمبود داشته باشی لازمه بخوری.تازه من کمبودم داشتم ولی دکتر قرص ...

پس نمیخورم. میرم به دکتر میگم برام آز بنویسه ببینم چند

خدا جون ممنون