2777
2789

مثل ماله منه .حرف نداره یکی از بهترین مارکها هست.سی دی آموزش داره ببین ی عالمه مدل گلدوزی داره

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه .چند خریده؟منم‌یمخوام‌چرخ بخرم نمیدونم استوک بخرم یا برادر یا کاچیران؟؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
مثل ماله منه .حرف نداره یکی از بهترین مارکها هست.سی دی آموزش داره ببین ی عالمه مدل گلدوزی داره

خوبه پس

حرفه ایه یعنی؟

منظورم اینه که اگه کلاس خیاطی برم

جوابگو هست؟

خوبه پس حرفه ایه یعنی؟ منظورم اینه که اگه کلاس خیاطی برم جوابگو هست؟

من رفتم کلاس خیاطی اینو مربی بهم پیشنهاد کرد و واقعا راضی بودم خوبیش اینه اهل هنگ و خرابی و این چیزها نیست

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
مبارکه .چند خریده؟منم‌یمخوام‌چرخ بخرم نمیدونم استوک بخرم یا برادر یا کاچیران؟؟

حدودا یکی دوهفته پیش خرید ۷۸۰ تومن

البته تو شهر خودمون این قیمت بود

تو دیجی کالا اون موقع هم قیمت بازار بود

ولی الان شده ۱۲۵۰ص

یهو خیلی گرون شد

ولی ژانومه همون مدل که تو دیجی کالا ۱۰۵۰ بود

او بازار بود ۷۰۰ تومن

الان همون تو دیجی کالا شده ۱۵۰۰

قیمتا عجیبه

من رفتم کلاس خیاطی اینو مربی بهم پیشنهاد کرد و واقعا راضی بودم خوبیش اینه اهل هنگ و خرابی و این چیزه ...

عزیزم چن خریدی؟از کجا بفهمم اصله؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
خوبه پس حرفه ایه یعنی؟ منظورم اینه که اگه کلاس خیاطی برم جوابگو هست؟

نه عزيزم براي خياطي حرفه اي كه بايد چرخ صنعتي و يا خداقل ژانومه با دستگاه سردوز داشته باشي 

اينا براي مصرف خونگيه

حدودا یکی دوهفته پیش خرید ۷۸۰ تومن البته تو شهر خودمون این قیمت بود تو دیجی کالا اون موقع هم قیمت ...

شهرتون کجاس؟؟ژانومه مدل چی بود ۱۲۵۰؟؟استوک بود؟؟؟