2777
2789
عنوان

کیا تو شیردهی نی قلیون شدن؟؟😔😔😔

940 بازدید | 40 پست

من شدم پوستی ک چسبیده ب استخوان😐😐

مامانم میگه من چهارتا بچه شیر دادم کی اینجوری شدم.تو مریضی باید بری دکتر😕

انقد گفت ک رفتم دکتر برام آزمایش نوشته

حالا میترسم یعنی چیزیمه؟؟😢

شماهم تو شیردهی هاتون تااین حد لاغر شدید؟

یا رب نظر تو برنگردد...

من سرپسرم ۴ماه شیردادم زشت شدم لاغرنانداشتم جون نداشتم شیرمم قطره ای اخرش گذاشتم کناردیدم دارم میمیرم شیرخشک دادم جون گرفتم 

البته پسرمم الرژی داشت و..

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت

من که تو شبردهیام خرس شده بودم

پر اشتهااااا

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من سرپسرم ۴ماه شیردادم زشت شدم لاغرنانداشتم جون نداشتم شیرمم قطره ای اخرش گذاشتم کناردیدم دارم میمیر ...

من خیلی از قیافه در اومدم

یعنی از شیر بگیرم درست میشم؟

یا رب نظر تو برنگردد...

فقط خوشحال باش. هر بدنی یه جوره. یکی مثل من چاق میشه و یکی لاغر. اصلا نگران نباش. فقط به خودت برس که بدنت کمبود ویتامین و آهن و اینا نگیره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

منم لاغر شدم،کاش وزنم برگرده

پسرم الان تقریبا یک سالشه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

منم سر شیردهیا لاغر میشدم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خوش بحالت من که تو شبردهیام خرس شده بودم پر اشتهااااا

منم اشتهام خیلی زیاده

اینقد میخورم خجالت میکشم

ولی بینیم میگی از این از اهالی سومالیه

یا رب نظر تو برنگردد...