2777
2789
عنوان

خانمایی که زایمان طبیعی داشتین .

339 بازدید | 51 پست

من واقعا سر دوراهی موندم سزارین که تکلیفش مشخصه یه عمله واسه همم یه جوره ولی این زایمان طبیعی تا درگیرش نشیو انجامش ندی نمیتونی راجع بهش صحبت کنی . لطفا اونایی که انجام دادن بیان بگن ارزش داره آدم انجام بده اصلا چه جوریه ؟

این نیز میگذرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز.زایمان طبیعی بهترین زایمانه هم واسه نوزاد. وهم مادر.اگه بد بود همه ی زنان اروپایی طبیعی بدنیا نمیاوردن.شنیدم میگن زایمان طبیعی برای بدن هم خیلی خوبع.ودوباره بدنت ازنو بازسازی میشه.هیچ خطری هم نداره. حتی دین اسلام هم طبیعی رو بهتر دونستن.هیچ نگران نباش کمی دردهه فقط موقع زایمان که اونم بچه که اومد راحت میشی وانگار دنیا رو بهت دادم.انشالله که بغل بگیریش ورو دست خیر بلند شی

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖
سلام دوست عزیز.زایمان طبیعی بهترین زایمانه هم واسه نوزاد. وهم مادر.اگه بد بود همه ی زنان اروپایی طبی ...

قربونت برم عزیزم . بیمارستان خصوصی زایمان کردی شما؟

این نیز میگذرد 

من طبیعی زایمان کردم و تجربه سزارین رو ندارم ولی راضی ام و ان شاءالله زایمان های بعدیم رو هم می خوام که طبیعی باشه.البته دردم خیلی شدید بود ولی سه چهار ساعت بیشتر نبود و وقتی تموم شد انگار هیییببچ دردی نداشتم و کاملا سبک و شاد بودم.

موقع درد زایمانت نادعلی رو بخون. وآیت الکرسی. نتونستی مادرت ویا همراهی که باهاته بخونه زایمان راحتر وبدون دردی کمتری میشه.موقع درد خداوند مهربان را صدا بزن ببین چجور راحت میشی فقط به لحظه ایی فکر کن که بچتو بغل میگیری.اگه خیلی درد داشتی بگو برات گاز بزنن عالیه درد رو حس نمیکنی زیاد

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖
من طبیعی زایمان کردم و تجربه سزارین رو ندارم ولی راضی ام و ان شاءالله زایمان های بعدیم رو هم می خوام ...

خداروشکر که راضی هستی . درحین زایمان مسکنم تزریق میکردن واستون

این نیز میگذرد 
قربونت برم عزیزم . بیمارستان خصوصی زایمان کردی شما؟

نه والله نیمهذدواتی بود رسیدگی هم عاایمنذماما خصوصی گرفتم

موقع درد زایمانت نادعلی رو بخون. وآیت الکرسی. نتونستی مادرت ویا همراهی که باهاته بخونه زایمان راحتر ...

اره کلاس بارداری ام میگفتن گاز خیلی دردو آروم میکنه . یه سوال دیگه معاینه لگنی درد داره

این نیز میگذرد 

نیمه دولتی بود ورسیدگی عالی بود.ماما خصوصی هم داشتم

بنظرم کسی که طبیعی میخواد همون دولتی بره بهتره چرا این همه هزینه بده الکی 

اره کلاس بارداری ام میگفتن گاز خیلی دردو آروم میکنه . یه سوال دیگه معاینه لگنی درد داره

نه عزیزم آخرشه فقط که دهانه رحمت ۵ میلی میشه وبچه رو میخوان در بیارن یکم درد رو احساس میکنی

خداروشکر که راضی هستی . درحین زایمان مسکنم تزریق میکردن واستون

بهم گفتن زایمان بی درد میخوای داشته باشی منم گفتم نه نمی خوام تا جایی که بتونم تحمل می کنم، که خدا رو شکر تموم شد و تونستم از پسش بر بیام.😊