2777
2789
عنوان

خانمایی که زایمان طبیعی داشتین .

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 51 پست

موقع درد ملاینت میکنن که صالا درد معاینه لگن رو نمیفهمی، زایمان طبیعی خیلی زیاد بستگی به روحیه خودت و مقاومت آستانه تحمل درد داره پس فقط توکلت به خدا باشه و از الان به درد فکر نکن، به خودت بگو هرچه پیش آید خوش آید

عزیزمن.سزارینم تا درگیرش نشی نمیدونی چجوریه. درسته که عملش مثله همه و برای همه یکیه ولی بعدش افراد متفاوتن چقدر خانم بودن تو همین ستیت که میگفتن بعده سزارین تودشون بلند شدن کاراشونو انجام دادن و جقدر بودن که میگفتن بعدش از درد اشک‌میریختن و متکا رو گاز میزدن و دولا دولا راه میرفتن حتی یه کاربر بود میگفت بخیه هاش باز عفونت کرده بود مجبورشدت باز کنن همینجور شکمش پاره بوده تو خاطره زایمانش گفته بود. 

در کل به نظر من دو تا زایمان یک خانم هم باهم فرق داره چه برسه دو تا فرد متفاوت. اصلا نمیشه به کسی وصیه کرد برو طبیعی یا برو سزارین. خودتو بسپار به خدا بگو بهترینشد برات رقم بزنه اگه صلاحته یه طبیعی راحت باشی اگه صلاحت نیس شرایطی برات به وجود بیاره که بدون کشیدن درد طبیعی مستقیم بری سزارین. بسپلر به خودش بگو هر چی صلاح میدونی.

من طبیعی بودم با اینکه دردم خودش شروع نشد و با آمپول فشار زایمان کردم ولی خیلی راضیم دلم میخواد ۱۰۰بار دیگه هم طبیعی زایمان کنم بسکه حسش خوب بود. شیرین ترین حس و حاله دنیاس. 

اگه سوالی داشتی بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا زایمان طبیعی،ولی اول از همه باید بدونی دردش وحشتناکه اونجا یهو شوکه نشی نگی کسی به من نگفت،دوم اینکه تا میتونی انرژیتو برا اواخر که باید زورهای درست حسابی بزنی تا بچه به دنیا بیاد نگه داری و الکی خودتو خسته نکنی چون کم میاری خیلی بد میشه.بعد از زایمان هم حداقل تا یک هفته کاملا باید مواردی رو رعایت کنی وگرنه عفونت و مشکلای دیگه میاد سراغت،مثلا هربار دستشویی خودتو بامخلوط سرم و بتادین بشوری و با سشوار خشک کنی و روزی چند بارم چراغ مطالعه بذاری تا بخیه هات خوب جوش بخورن،موقعی که زایمان میکنی اینگار خودت به دنیا اومدی اینقدر که حس خوب و سبکی داری اما تو بیمارستان رو تخت استراحت کن و زیاد تحرک نداشته باش تا رحم ودیگر محتویات شکم یواش یواش برن سر جای خودشونو به حالت طبیعی در بیان

ینی گاز بگیرن ادمو؟

نه عزیزم گاز اکسیژنه برای خانم هایی که طبیعی زایمان میکنن وخیلی درد میکشن گاز کمک میکنه که درد رو احساس نکنی تا حدودی

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

[QUOTE=67780131]سلام منم هفته38 هستم تو ۳۵ معاینم کردن یکسانت ونیم بودم پس کو درد شدیدکی میاد😔😓 منم طبیعیم[/QUOTبروی پیاده روی زیزم خیلی ها هستند که رحمشون سفته مثل خودم ۲ بار که زایمان داشتم دوبارش هم درد نگرفتم وگفتن رحمت سفته تو خود بیمارستان کیسه آبم رو پاره کردن بعد امپول فشار زدن بعد دردهام شروع شدن همه که مثل هم نیستن. بعضی ها درد میگیره بعضی ها با امپول فشار.اما برای درد گرفتن وبچه پایین بیاد.پیاده روی تو ۲ هفته ای آخر عالیه. تا میتونی پیاده روی کن. یا روغن زیتون به مقدار کمی هر شب بریز تو واژن. تا بچه نرم بشه یکم پایین بیاد.

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖