2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟

94 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من قرار بودبیستم پریود بشم ک نشدم البته پریودهام نامنظم هستش کلا حتی شده چن ماه نشدم اما الان نزدیک دو هفتس کمرم درد میگیره و سرگیجه دارم ینی بنظرتون چیه بی بی هم نزدم هنوز

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

خب بی بی چک بزن 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزن دیگ ایشالا ک بارداری

سینه هات ورم ندارن!!؟؟؟

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
خب بزن دیگ ایشالا ک بارداری سینه هات ورم ندارن!!؟؟؟

ن ورم ن درد

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
منم همچون شما 13 روز تاخیر بیبیچک منفی    

اخه من ن منتطر نی نی بودم ن در اقدام

ن ورم ن درد

برا درد ک زوده بازم هر شخص علایم خودشو داره

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد.