2777
2789

عزیزان سلام میخوام ختم چهل روزه نادعلی رو انشالله اگر همکاری کنید از روز عید غدیر شروع کنیم
هر روز برای حاجت روایی یه نفر بخوانیم

بِسمِ الله الرحمن الرحیم نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب لی اِلیَ اللهِ حاجَتی وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتَ مُنقَضی فی ظِللّ اللهِ وَ یُضِلل اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدَ بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ اَدرِکنی بِحقِّ لُطفِکَ الخَفیَّ اللهِ اَکبَرُ اَنا مِن شَرِّ اَعدائکَ بَریءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَعَلَیکَ مُعتَمِدی بِحقِّ إِیاکَ نَعبُدُ وَ إِیاکَ نَستَعینُ یا اَبا لغَیثِ اَغِثنی یا اَبَا الَحَسَنَین اَدرِکنی یا سَیفَ اللهُ اَدرِکنی یابابَ اللهِ اَدرِکنی یا حُجَّهَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقَّ لُطفِکَ الخَفیَّ یا قَهّارُ تَقَهَّرتَ بِا لقَهرِ وَ القَهر ُفی قَهرِ قَهرکَ یا قَهارُ یا قاهِرَ العَدُوّ یا واِلیَ الوَلِیَّ یا مَظهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیُّ رَمَیتَ مِن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ القاتِلِ اُفَوَّضُ اَمری اِلیَ اللهِ اِنَّ اللهُ بَصَیرٌ بِالعَبادِ وَ اِلهکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیمُ یا غیاثَ المُستَغییَنِ یا دَلیلَ المُتَحیِّرِینَ یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعین وَ الحَمدُ اللهِ رَبِّ العالَمینَ.

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...

خیلی از اذکار و دعا و سوره واسه بچه دار شدن هست،مث چله یاسین و زیارت عاشورا وسوره مریم و.......

ولی از ناد علی هم خییلیا حاجت گرفتن و بچه دار شدن واسه خاطر همین گفتم اگه شد گروهی چله بگیرم اگه ن ک خودم..

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از اذکار و دعا و سوره واسه بچه دار شدن هست،مث چله یاسین و زیارت عاشورا وسوره مریم و....... ولی ...

نادعلي واقعا حاجت میده من هروقت هردعایی خوندم حاجت نگرفتم رفتم سراغ نادعلی واقعا عاااالیه هفت بار بخونی حاجت میده منکه انقد خوندم دیگه حفظش شدم 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
نادعلي واقعا حاجت میده من هروقت هردعایی خوندم حاجت نگرفتم رفتم سراغ نادعلی واقعا عاااالیه هفت بار بخ ...

هف بار در یک روز یا هفت روز، روزی یک بار

هف بار در یک روز یا هفت روز، روزی یک بار

7بار تو یک روز 

نیت کن بگو 7تا ناد علی نذر میکنم واسه فلان مشکل بعدم همون موقع 7 تارو بخون خیلی خوبه 

من قبلش10 تا صلوات میفرستم 3 تا آیة الکرسی میخونم بعد ک 7تا نادعلی رو میخونم واقعا حاجت میگیرم 

رو برگه خودشم نوشته واسه گرفتن هر حاجتی 7تا بخونی 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین