2777
2789
عنوان

خیلی برای داداشم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکست عشقی خورده؟ پسر خاله ی من بعد یه شکست عشقی سنگین اینجوری شد

اره بدجوری یه نفرو میخواست حتی خواستگاریشم رفتیم ولی روز بله برون عمه هام یه دعوای بزرگ راه انداختن با خانواده ی عروس بعدش هر چقدر ما معذرت خواهی کردیم رفتیمو اومدیم بابای دختر قبول نکرد یعنی جوری بود که عمه ام زد تو گوشه مادر دختر از عمدا اینکارو کردن ابرومونو بردن داداشم از اون موقع اینجوری شد

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

توروخدا وقتی شما روش زندگی داداشتونو میدونید چرابراش میخایین زن بگیرین اون وقت داداشتون فعلا به حد بلوغ فکری نرسیده ونمیدونه نباید این کارارو بکنه یکی رو بدبخت نکنین لطفا

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 

خب رابطه  داشته برای همینه دیگه میگه ازدواج نمیکنم  زن میخاد چکار 

بعد موقع ازدواج. زن پاک و فلان و ......😐

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

عزیزم برادرت یک انسان بالغه کاملا حق داره سبک زندگیش رو خودش انتخاب کنه.

شما هم هرکاری می کنید لطفا فقط نرین یک دختر به قول خودتون آفتاب مهتاب ندیده و سربه زیر مظلوم براش بگیرین. بذارین به یک ثباتی برسه بعد با یکی همفکر خودش که شرایطش مشابهه خودشه ازدواج کنه.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
چنسالشه؟ چرا از مشاور کمک نمیگیری؟ 

۳۵ سالشه کمک گرفتیم گفت خودتون باهاش صمییمی بشین یه نفرو کم کم بهش معرفی کنین ولی بازم جواب نداد شدیدا اهل دختر 

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
اره بدجوری یه نفرو میخواست حتی خواستگاریشم رفتیم ولی روز بله برون عمه هام یه دعوای بزرگ راه انداختن ...

اه بیخود نیست به عمه ها حس خوبی ندارم از بچگی

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

کاش داداشت دوست پسر من بود...یکس از این دوست پسرا نیازمندیم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀