2777
2789
عنوان

خیلی برای داداشم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 81 پست
درسته یکی همینطوری بود,دختره اول باهاش دوست بودبعدازدواج کردبایکی دیگه اینم بادخترای دیگه دوست بودوپ ...

چقدر بد چقد کثیف

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
بنظرمن یه مشاوره بروبگواگرم نمیاد خودت برووکمک بخواه

گفتیم خودش که نمیاد اصلا هرچیم مشاوره گفت انجام دادیم ولی واقعا فایده ای نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بری بازتلاشتونوکردید ولی فک نمیکنم تغییرکنه چون35سالشه

دیگه براش شده عادت فاصله ی بین کات کردن رابطش باشروع رابطه ی دیگش به فاصله ی یه هفتس شایدم کمتر

اگر از پول کار کردن خودشه دیگه زندگی که خودش انتحاب کرده مبادا براش دختری رو خواستگاری کنید که طرف ر ...

وضع مالیش خوبه تو خونه ام باهاش خوبیم میگیم میخندیم مسافرت میریم ولی این تا زمانیه که با کسی نباشه همین که با یکی دوست میشه کلا میره با اون زندگی میکنه تا وقتی که بهم بخوره دوستیشون 

وضع مالیش خوبه تو خونه ام باهاش خوبیم میگیم میخندیم مسافرت میریم ولی این تا زمانیه که با کسی نباشه ه ...

ولی مطمئنم جایی خلا عاطفی یا روانی داره عزیزم مثل یه شکست عاطفی یا جدایی به نظرم با مشاوره مشورت کنید 🤗

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
ولی مطمئنم جایی خلا عاطفی یا روانی داره عزیزم مثل یه شکست عاطفی یا جدایی به نظرم با مشاوره مشورت کنی ...

اره عزیزم داره کسی و میخواست ولی مشکل پیش اومد نشد که ازدواج کنن باهم بهم خورد رابطشون

من زنم و برام مهمه.، بنظر من ،،مرد و زن اگه تو دوران مجردی با کسی باشن ب نوعی خیانته، .

منم زنم و برام مهم نیست 

خب نظرات فرق داره

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی