نجواگاما مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 207 عنوان سلام 91 بازدید | 21 پست کیا آرامش دارن ?کی جرات گفتنش داره ?دروغگوهاش بیان جلو 1397/06/06 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4368 قضیه چیه😐 سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
nazanin7876m عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6572 چی شد😐 نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
mehrnoosh1376 عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9668 وات خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
glisten عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 5502 هاااامن ارامش دارم ک چیدورغگو کیه اینجانب یک روانشناس هستم... اگه خدا بخواد
ned75 عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3289 سلامخداروشکر من ارامش دارمحالا چرا میگی دروغگوهاش بیان جلو دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍
نجواگاما مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 207 هاااا من ارامش دارم ک چی دورغگو کیه تبریک میگمیعنی تنش نداریراز موفقیتت چیه ?اگه بگی لطف میکنی
glisten عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 5502 تبریک میگم یعنی تنش نداری راز موفقیتت چیه ? اگه بگی لطف میکنی ن چه تنشی اخهوالا رازی نداره زندگیم اینجوریه دیگ اینجانب یک روانشناس هستم... اگه خدا بخواد
نجواگاما مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 207 سلام خداروشکر من ارامش دارم حالا چرا میگی دروغگوهاش بیان جلو یعنی نگران فردا نیستی ?
نجواگاما مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 207 ن چه تنشی اخه والا رازی نداره زندگیم اینجوریه دیگ لابد خیلی سخت نمیگیری
شیام عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 2065 همه چی دارم یعنی همه چی ولی آرامش ندارم جدیدا خیلی آشوبم یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه
نجواگاما مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 207 همه چی دارم یعنی همه چی ولی آرامش ندارم جدیدا خیلی آشوبم منم بهش فکر کردی چراهر چی بیشتر میخوابیدم خسته میشم و نگرانتر