کاربرنمونه مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 100 عنوان سریال پدر امشب تکراریه؟ 509 بازدید | 17 پست اره؟ 1397/06/06 | 21:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18034 اره انگار تکراره و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 چون کسایی که دیشب فوتبال دیدن نشده فیلم ببینن به خاطراوناگذاشته فرداشبم قسمت آخرشه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
pakan1395 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 807 امشب دلدادگان پخش نشد؟؟ (اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18034 خب چرا؟ نمیدونم والا چیزی نگفتن و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10666 امشب دلدادگان پخش نشد؟؟ بعد از خبر پخش میشهیعنی ده و بیست دقیقه
pakan1395 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 807 بعد از خبر پخش میشه یعنی ده و بیست دقیقه ممنون فکرمیکردم پخش نمی کنن😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 (اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏
کاربرنمونه مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 100 چون کسایی که دیشب فوتبال دیدن نشده فیلم ببینن به خاطراوناگذاشته فرداشبم قسمت آخرشه چه زود اخه حامد نیومد مگه نگفتن زنده ست
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 چه زود اخه حامد نیومد مگه نگفتن زنده ست فرداشب همه چی معلوم میشه تویه قسمت سروتهش روجمع میکنن السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
کاربرنمونه مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 100 حالمونو گرفتن تکرار زاشتن اره من فردا شب نیستم میشه بیاین تعریف کنید تکرارم نمیتونم ببینم مگر اینکه دانلود کنم با گوشی ببینم 😞