2777
2789
عنوان

فقط خانمایی که تجربه جدایی دارین یه لحظه بیاین مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حس شمارو من دارم تقریبا دیگه مثل مرده ها شدم

شما که مرد هستین برای اقایون راه زیاده بعد مدتی میتونن به راحتی ازدواج کنن البته اگه با فرد مناسب و با دید باز ازدواج کنن قطعا خوشبخت میشن. درضمن حتما پیش مشاور مجرب برید و ایراداتتنون رو برطرف کنید

جای تعجبه مرد از طلاق بترسه... من که خانمم ترسم بیمورد نیست شما چرا.... مگه چه عیبی دارین ؟

طلاق یعنی شکست در زندگی .

و من یکبار این طلاق برام پیش اومده و یکبار شکست خوردم

یک مرد مسعول زندگی هستش و باید تمام نیازهای خانواده رو تامین کنه.از جمله توجه و ابراز محبت به خانواده و تامین مالی برای خانواده هستش که مهم ترین انها تامین پول هستش.و یک مرد همیشه دغه دغه اینو داره که نکنه زن و بچه به خاطر کمبود امکانات دچار مشکل بشن.

من یکبار که جدا شدم حدودا 70میلیون کل هزینه هام شد.پول مهریه و نفقه و پول وکیل و دادگاه اونم چهار سال پیش این هزینه هارو کردم

دیگه ازدواج خیلی سخت شده.سن خودمم که 35 شده .

بعضی وقتها میگم دیگه خیلی دیر شده و اینکه الان خیلی گرونی شده .ادم از پس هزینه ها بر نمیاد.

جای تعجبه مرد از طلاق بترسه... من که خانمم ترسم بیمورد نیست شما چرا.... مگه چه عیبی دارین ؟

ترس از اینده نامعلوم این کشور

این مسعولین با این وضعیت اینده رو برای ما و بچه ها نابود کردن

خیلی از کارخانجات دچار مشکل شدن

ترس از اینکه اگر ازدواج کنی نتونی از پس هزینه هاش بربیایی.ترس از اینکه بچه دار بشی و نتونتی سرسامانش بدی

ترس از اینده نامعلوم این کشور این مسعولین با این وضعیت اینده رو برای ما و بچه ها نابود کردن خیلی ا ...

اووووو...اینا که ترس نیست حقیقت تلخه... باید راهی پیدا کنی خودت بکشی بالا.... 

طلاق یعنی شکست در زندگی . و من یکبار این طلاق برام پیش اومده و یکبار شکست خوردم یک مرد مسعول زندگی ...

من از تمام حقوقم گذشتم چون برای اون ادم حق زندگی قائل بودم.... الانم اشکالی نداره شما با یه کسی که مثل خودتون جدا شده ازدواج کنید اصلا جای نگرانی نیست کسی که مث خودتون شکست خورده میتونه خیلی خوب درکتون کنه... بستگی به خواسته شخص داره... 

ترس از اینده نامعلوم این کشور این مسعولین با این وضعیت اینده رو برای ما و بچه ها نابود کردن خیلی ا ...

ببینید باید فکرتون بزرگ باشه..... من حتی به مهاجرتم فکر کردم... کلا بنظرم ادمی که طرز دیدش نسبت به زندگی باهاتون یکسانه تو این شرایط سخت میشه پناهتون اگه شماهم پناه اون بشید

ببینید باید فکرتون بزرگ باشه..... من حتی به مهاجرتم فکر کردم... کلا بنظرم ادمی که طرز دیدش نسبت به ز ...

من الان خیلی فکر میکنم

فکر مهاجرت

فکر اینکه تا اخر مجرد بمونم 

فکر اینکه چرا اینهمه دیر شد

فکر اینکه زبان ترکی یاد بگیرم و ترکیه برم

من الان خیلی فکر میکنم فکر مهاجرت فکر اینکه تا اخر مجرد بمونم  فکر اینکه چرا اینهمه دیر شد ...

ترکیه اصلا نری ها... ترکا فقط خودشون با خودشون میسازن... منم بعضی وقتا فکر میکنم مجرد بمونم ولی تنهایی تا یه جاییی خوبه از یه جایی ببعد ازارت میده... همه خانما مث هم نیستن که. 

من الان خیلی فکر میکنم فکر مهاجرت فکر اینکه تا اخر مجرد بمونم  فکر اینکه چرا اینهمه دیر شد ...

دیر نشده... منم ۲۵سالمه پس بگم دیر شد... ۳۴اول جوونیتونه انقدر ناامید نباشید

تاپیکای شمارو خوندم... توقعی که شما از همسر ایندتون دارین به نظرم اصلا منطقی نیست... شما خیلی توقعتون بالاست ادم همه چی تموم وجود نداره

تاپیکای شمارو خوندم... توقعی که شما از همسر ایندتون دارین به نظرم اصلا منطقی نیست... شما خیلی توقعتو ...

اره توقعم زیاده

قبول دارم

امروز سکه چهار میلیون چهارصد شد

من اصلا اینجایی که کار میکنم امیدی ندارم چون خیلی تز شرکتها دارن به مشکل میخورن.

ای کاش یه سری عرف های جامعه نباشه

مگه ایرادی داره ادم ازدواج نکنه

در این وضعیت بی سامان نمیشه ازدواج کرد

ای کاش خارج کشور فامیل داشتیم و از این کشور فرار میکردیم