2777
2789

ناموسا تاپیک چهارسال پیش رو کی اورد بالا

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوبین عزیزم باردارشدین شما اگه دوس داشتین ی دکتر بهتون معرفی میکنم 

سلام عزیزم چ دکتری ؟ خوب بودن ؟ نتیجه گرفته کسی؟؟؟؟ ما هم مشکل داریم شوهرم آزو اسپرمی هستش اگه دکتر خوب میدونی راهنمایی کن خوشحال میشم 🥺

سلام عزیزم چ دکتری ؟ خوب بودن ؟ نتیجه گرفته کسی؟؟؟؟ ما هم مشکل داریم شوهرم آزو اسپرمی هستش اگه دکتر ...

سلام عزیزم ببخشید من نبودم این مدت جواب ندادم شما کدوم شهر بودی 

دکتر پردیس بخشایی خوزستان هست تو اینترنت بزنی میاد برات 

اره دوست من رفت نتیجه گرفت 

سلام عزیزم ببخشید من نبودم این مدت جواب ندادم شما کدوم شهر بودی  دکتر پردیس بخشایی خوزستان هست ...

واقعا نتیجه گرفته  آزواسپرمی غیر انسدادی بوده اونم؟ خیلی ممنونم  مرسی گلم

واقعا نتیجه گرفته  آزواسپرمی غیر انسدادی بوده اونم؟ خیلی ممنونم  مرسی گلم

نمیدونم اینکه که گفتن یعنی چی عزیزم 

ولی به اون گفتن یائسگی زودرس گرفتی دیگه هیج وقت باردار نمیشی اول خدا بعد ی امام زاده هس تو شهرمون خیلی جدش قویه اونجا رفت به اون توکل کرد بعدم این دکترو سر راهش گذاشت 

گچساران اسم شهرشه اونجا الان برای ناباروری خیلی عالیه اصن معروف شده پسر عموی خودمم بعد از ۱۳ سال رفت اونجا باردار شدن الانم بچشون دنیا اومده خدا رو شکر ولی نمیدونم دکتر اونا کی بوده دقیقا 

ای کاش واقعا بشه نتیجه دید  خیلی حس خوبیه حتی ی تغییر کوچیک 🥺

ایشالا میگیرین دامنتون سبز میشه مطمئن باش. تهرانم دکتر زیاد هست من خودم شنیدم اینجا هم میگن دکترخوبه دکتر فاطمه موسوی ماما هست ولی خب خیلی کارش خوبه من خودم تو بارداریم میرفتم پیش منیشش گفت خیلیا واسه ناباروری اومدن و نتیجه گرفتن بعد از چند سال ولی هیلی باسواده اینم که نزدیکه تا تهران ۲ ساعته راهی نیس میتونین بیایین پیشش شمارشم اگه خواستین میزاریم براتون خودش روزهای زوج میاد همکارش روزهای فرد اونم خیلی خوبه میتونینن بگید میخوام پیش خانم دکتر ویزیت بشم همون روز بیایین 

تهران نزدیک راهن میشه  ولی عصر مختاری مطبش توی مختاری هست 

ایشالا میگیرین دامنتون سبز میشه مطمئن باش. تهرانم دکتر زیاد هست من خودم شنیدم اینجا هم میگن دکترخوبه ...

مرسی فداتشم 

ممنون ک معرفی کردی 

حال خودم ک‌زیاد خوب نیس از بس غصه خوردم روحیه ندارم 

ایشالا خدا خودش ب دلمون نگاه کنه