2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چهارده ساله منتظر مادرشدنم.از درون داغونم اما بخاطر شوهرم خودمو اوکی نشون میدم

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

دیشب شوهرم دیر اومد خونه میدونستم کجاست بهش ز زدم صدام بالا بود گفتم من بیام ببینمت خیالم راحت شه من ناموستم با یه بچه تنها میذاری منو اخه اصلا عادت نداره بره بیرون با دوستاش اصلا‌. بعد مامان باباش اومدن بالا مث همیشه فضولا مامانش میگه دهنتو ببند مث ج .. د. ه  ها داد میزنی حالا رفته بیرون چی شده مگه. میگم اگه من جندم تو بچتو تربیت میکردی ناموسشو تنها نذاره یک شب شده نیومده خونه هیچی دیگه هرچی از دهنش درومد بهم گفت عوضی سلیته

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
منم چهارده ساله منتظر مادرشدنم.از درون داغونم اما بخاطر شوهرم خودمو اوکی نشون میدم

انشالله به زودی مادربشی... انتظار خیلی سخته...

خدا ایشالله به هرکس که بچه نداره و بچه میخواد و درانتظاره یه نی ین سالم و صالح بده به شما هم بده به من هم بده

آمین

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
بگو گلم چی شده

اسایش ندارم صبح میان بالا ظهر میان بالا شب میان بالا ببین در

ست نیست بگم اما ببخشید معذرت میخوام هنوز تخت خوابمونو جمع نکردیم لباس خوابمونو در نیاوردیم میان بالا سر صب در میزنن من دیگه بریدم دیشبم که اینجور. 

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.

متوجه نشدم. شوهرت با دوستاش رفته بیرون. ساعت یک نصفه شب زنگ زدی که بیام ببینمت. خیالم راحت بشه؟ بعد هم به قول شما ناموسش رو تو خیابون ول نکرده که. تو خونه بودین. تازه پدر و مادر همسرتون هم تو ساختمون بودن. پس امنیت داشتین.