2777
2789
ایشالا خدا بهت یه بچه صحیح و سالم بده.

خیلی ممنون.گلم غصه نخور معلومه آدم بی تربیتی هستش مادرشوهرت.شاد باش.واسه خودت زندگی کن.خودخوری نکن.به خودت اهمیت بده و به خودت و خونه زندگیت برس تا به حرفای مزخرفش فکر نکنی

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما که میدونی فضولن چرا گذاشتی صدات و بشنون 

با صدای ارام هم میشه با همسر دعوا کنی 

در ضکن به مادرش میفرمودین مگه جن.ده ها را میشناسه که فهمیده شما مثل اونایی ؟ باهاشون رفت و امد دارن ؟

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

مادر شوهرتون ب مادر نوه ش چنین انگی می زنه؟ببخشید چ بی ادبه...اگه ازش شکایت کنی طبق قانون این لفظی ک ب شما نسبت داده جرم حساب میشه و حد داره...البته شاکی باید سه تا شاهد ببره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
انشالله به زودی مادربشی... انتظار خیلی سخته... خدا ایشالله به هرکس که بچه نداره و بچه میخواد و دران ...

خیلی ممنونم گلم.ان شالله خداوند بچه هائی سالم و صالح بهت بده

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
متوجه نشدم. شوهرت با دوستاش رفته بیرون. ساعت یک نصفه شب زنگ زدی که بیام ببینمت. خیالم راحت بشه؟ بعد ...

از یازده شب گفته میام من منتظر بودم بیاد شام بخوریم با یه بچه کوچیک از یازده منو پیچوند انقد گفت میام تو راهم انقد که خورده بود مست و پاتیل اصلا حالیش نبود میگم خب بگو شامتو بخور من یکم دیر میام فلان جا رفتم چرا الکی میگه تو راهم پشت درم من چه گناهی کردم که هی الکی بگه اخه اصلا ازین عادتا نداره. مرگ موش خوردم جلوش اصلا حالیش نبود میگفت بخور بعد که امروز ظهر دید تو خونه ریخته پرسید اینا چیه بهش گفتم ناراحت شد گفت بچه شیر میدی این کارا چیه ببین من از خودش ناراحت نیستم زیاد فقط مشکلم اینه که چرا الکی هی گفت میام میام توراهم منو پیچوند قشنگ میگفت بخور بخواب من جام امنه نگران نباش. تا مادرشم نمیومد هرچی از دهنش در میاد بهم بگه که من بهش گفتم خجالت بکش بجای اینکه بمن بگی ج..د ه ببین پسرتو ادب نکردی تا الان بیرونه داشت منو قورت میداد ازین ناراحتم . ببخشید طولانی شد

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.

ببخشیدا یعنی اگه این حرفشو به همسرت نگی و ابراز ناراحتی نکنی دیگه خودت میدونی که هر دفعه بیان ازین حرفا بزنن 

باید کاری میکردی میفهمید دهنش و به هر جمله ای که لیاقت خودشه باز نکنه

نزدیک خانواده شوهر زندگی کردن اشتباه محض . چقدرررر بیشعورو بددهن اخه

من خودم دوتا خونه دارم شوهرم میگه برا اینجا خرج کردم اگه پاشم دلم نمیاد خانوادش ازون پرروا هستن صاحب میشن میگه باید بمونیم اینجا. میگم اومدن بالا بگن عروس مشکلت چیه اروم باش داد نزن ما درستش میکنیم منم انسانم حالیم میشه مثه دریده ها اومده درو میکوبه بچه منو از خواب بیدار کرده فحش میده اشغال

ببخشیدا یعنی اگه این حرفشو به همسرت نگی و ابراز ناراحتی نکنی دیگه خودت میدونی که هر دفعه بیان ازین ح ...

همون لحظه ز زدم گفتم اومدم گفتم وقتی همسرم اومد خونه اونا چپیدن تو خونشون از ترس بیرون نیومدن صبم باز یکم داد و بیداد کردیم شنیدن اما ترسیدن بیان منم حالم بد بود میخواستیم بریم بیمارستان انقد شوهرم طول داد که اوما میخواستن برن کرج صبح زود برن بعد ما بریم ترسید من برم پایین باز باطهم بحث کنیم‌ میدونی عزیزم ازین ناراحتم شوهرم میگه تو کوچیکتری باید بری باز پایین اما من میدونم چطور جوابشونو بدم اشتباه کردم تو هم اشتباه کردی داد و بیداد کردی. ببین اگه مادرش دخالت نمیکرد من داد وبیدادی نمیکردم با شوهرم تلفنی حرف زدم تمام شد اون اومو تو خونه من

همون لحظه ز زدم گفتم اومدم گفتم وقتی همسرم اومد خونه اونا چپیدن تو خونشون از ترس بیرون نیومدن صبم با ...

عزیزم نرو 

اخه کسی که به خودش جسارت بده به عروسش به زن پسرش

به مادر نوش همچین حرفی را بزنه نه بزرگتره نه قابل احترام 

یک بیشعور هست 

به همسرت بگو 

بگو احترام احترام میاره 

احترام من و نداشتن به زن تو توهین کردن به من توهین کردن منم هیچ وظیفه ای دیگه ندارم 

سفت پای حرف وایسا 

تا هم همسرت حالیش بشه هم اون مادرش