2777
2789
عنوان

دوست جونیا شما بگین چکار کنم؟

43 بازدید | 4 پست

سلام خیلی خلاصه مشکل را مطرح میکنم جدی منو راهنمایی کنید چون اصلا حوصله درگیری و اختلاف را ندارم 

پنج ساله ازدواج کردم با مادرشوهرم تو یه اپارتمان 4طبقه زندگی میکنیم که طبقه اول اونا هستن طبقه دو و سه خالیه طبقه 4ما هستیم تو این مدت چون من شاغل بودن و اصلا وقت زیادی تو خونه نبودم مشکلی نداشتم ولی تو این 6ماه اخیر که دخترم متولد شده منم خونه هستم خانواده شوهرم مدام سر زده میان خونم یعنی هر ساعت از روز یا شب امکان داره یکی بیاد خونم  شوهرم هم حاضر نیست بهشون تذکر بده میگه عیبی نداره اونا غریبه نیستن حالا من موندم چکار کنم با این وضع؟!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا باخنده و شوخی بگو مادرجون یا پدر جون اینجوری میاین خونه م شاید یکم بهم ریخته باشه یا چیزی واس پ ...

اینقد از کارشون عصبی میشم که اصلا نمیتونم دربارش باهاشون صحبت کنم