2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه دولتی هست؟ من مدرسه پسرم گفته 100 هزار تومان کمک به مدرسه بدید(دولتیه)

ب اموزش و پرورش بگید  اجباری نیست  اصلا

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

من سال اول دخترم دولتی بود 

دوم رو برد غیر انتفایی

پشیمون برگشتیم

گفتن جا نداریم

خلاصه مدیر گفت چند میدی ثبت نام کنم

هفته پیش یکی یه تومن داد ثبت نامش کردم

منم گفتم یه تومن در توانم نیست ۵۰۰

شوهرم ۴۰۰ واریز کرد

اگه دوست 

امروز رفتم پسرم و مدرسه ثبت نام کردم،نمیدونم چون شغل پدرش و نوشتم مدرس دانشگاه کمک خواستن یا از همه میخوان،پدرش یک روز دانشگاه می ره واحد کم تدریس میکنه پول زیادی نمی گیره،الانم وضع مالیمون خخرابه،از شما چقدر گرفتن؟

اگ دولتی مدرسه کمک ب مدرسه اجباری نیست ندید

والا ما که همش میان پول می گیرن همچنین می گن شما کمک نمی کنین خجالت بکشیم آدم باید کلی پول بده می گن آموزش و پرورش به ما پول نمی ده

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊

خانوم آموزش و پرورش خودش می گه به مدرسه های دولتی پول بگیرن

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊

والا من دادم پول رو. خیلی راحت میگن ندی ثبت نام نمیکنیم. آموزش پرورش هم رسیدگی نمیکنه. الان پسرخاله من دولتی رفته هنرستان رشته گرافیک. مدیر مدرسه گفته یا دو و نیم ملیون کمک به مدرسه میدید یا ثبت نام بی ثبت نام. اعتراض هم کردن گفتن ببریدش غیر انتفاعی 15  ملیون به بالا شهریه بدید

هیچ نیرویی، قوی تر از میل به آزادی نیست.