2777
2789

سلام خانوم خوشگلا..

قیمت ی خونه ی خوابه رهن کامل چقد در میاد؟ی جای متوسط ن بالا شهر..

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

ما پیروزی ایم سمت پرستار. خونه ی خوابه ۵۶ متری رو طبقه بالاییمون ۹۰ رهن ماهی ۱ داره میده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون از خونه خوب چیه؟

چه ویژگی هایی داره؟

بالای میدون آزادی رهن خونه متری ۲ میلیون تقریبا

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
منظورتون از خونه خوب چیه؟ چه ویژگی هایی داره؟ بالای میدون آزادی رهن خونه متری ۲ میلیون تقریبا

برا تازه عروس خب..ی خونه تر و تمیز.زیاد مهم نیست بزرگ باشه و بالا شهر..فقط خود تهران میخوام  باشه.

برا تازه عروس خب..ی خونه تر و تمیز.زیاد مهم نیست بزرگ باشه و بالا شهر..فقط خود تهران میخوام  با ...

چقدر پول دارید؟ چقدر پیش میتونید بدید؟ چقدر اجاره میدید؟ حداقلش ۱۲۰ تومن باید یه جای متوسط رهن کنین ۶۰ متری. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
برا تازه عروس خب..ی خونه تر و تمیز.زیاد مهم نیست بزرگ باشه و بالا شهر..فقط خود تهران میخوام  با ...

عزیزم خوشبخت باشی ایشالا من منیریه ام طبقه ی بالای خونه ام رو اجاره دادن 60تومن ماهی 1میلیون 90متری 20سال ساخت ولی خداییش خیلی تمیز ومرتبه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چقدر پول دارید؟ چقدر پیش میتونید بدید؟ چقدر اجاره میدید؟ حداقلش ۱۲۰ تومن باید یه جای متوسط رهن کنین ...

پس ما خیلی کم داریم.قسط یخچال و اینا هم هست.شوهرمم ک حقوقش زیر 2 تومنه..    

خب پایین تر شاید بتونید پیدا کنین.

شما گفتی جای متوسط

کار همسرت تهرانه؟حتما باید تهران باشی؟خانواده ها کمک نمیکنن؟

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم خوشبخت باشی ایشالا من منیریه ام طبقه ی بالای خونه ام رو اجاره دادن 60تومن ماهی 1میلیون 90متری ...

مرسی دوستم..محبت کردی..

راستش عروسی ما ب امید خدا عید هستش.ولی این اوضاعی ک من میبینم نمیدونم می تونیم عروسی رو بگیریم یا ن..انقدر دلم برا شوهرم می سوزه ک.تازه ی ماهه عقد کردیم کلی شرمندس.لعنت ب این اوضاع..قول ی گوشی رو بهم داده بود انقد ک قیمتا نجومی رفته بالا من خودم پشیمون شدم گفتم نمی خوام اجباری نیست.  

خب پایین تر شاید بتونید پیدا کنین. شما گفتی جای متوسط

فک کردم شاید بخوره ب پولمون.اخه هنوز جایی قیمت نگرفتم خودمم ک شهرستانم