2777
2789
عنوان

خونه اجاره تو شهر تهران..خانوما ب کمکتون نیاز دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست
کار همسرت تهرانه؟حتما باید تهران باشی؟خانواده ها کمک نمیکنن؟

اره عزیزم..سه سال پیش رفت تهران برای کار.شهر خودمون اوضاع کاریش افتضاحه.باورتون میشه از 10 تا جوون تو فامیلمون 9 تاشون رفتن شهر های دیگ برای کار..

خانواده ها ن متاسفانه.خودمون هستیم و خودمون..

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..
حالا پایین تر کجاها میشه؟قیمتش؟

آخه خب قیمتها مختلفه. یه خیابون اینور و اونورش قیمتش با هم متفاوت میشه

چقدر پول دارید؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم..سه سال پیش رفت تهران برای کار.شهر خودمون اوضاع کاریش افتضاحه.باورتون میشه از 10 تا جوون ت ...

عزیزم  توکل به خدا حاشه تهرانم فک کنم بد نیست یه جایی مثه پرند یا پردیس ایشالا خدا خودش کمک کنه به همه جوونا

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آخه خب قیمتها مختلفه. یه خیابون اینور و اونورش قیمتش با هم متفاوت میشه چقدر پول دارید؟

50 تومن..نهایت بشه 60 تومن

عزیزم    توکل به خدا حاشه تهرانم فک کنم بد نیست یه جایی مثه پرند یا پردیس ایشالا خدا خودش ...

ی موضوع دیگ اینه ک باید ب مسیر کار همسرمم بخوره.چون ساعت 4.30 باید از خونه بزنه بیرون ک ب موقع برسه.

امیدم ب خداست فقط..

50 تومن..نهایت بشه 60 تومن

با ۵۰ تومن میتونید تو یافت آباد و مهرآباد جنوبی یه خونه ۵۰ یا ۶۰ متری رهن کنید. کلا مناطق ۱۷.۱۸.۱۹ تهران

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
با ۵۰ تومن میتونید تو یافت آباد و مهرآباد جنوبی یه خونه ۵۰ یا ۶۰ متری رهن کنید. کلا مناطق ۱۷.۱۸.۱۹ ت ...

ببخش من انقدر سوال میکنما..ولی چون زیاد اشنایی ندارم میگم.مسیر کار همسرم سعادت آباد هستش.6ونیم باید تو مسیر باشه.اینا دوره یا نزدیک؟

ببخش من انقدر سوال میکنما..ولی چون زیاد اشنایی ندارم میگم.مسیر کار همسرم سعادت آباد هستش.6ونیم باید ...

سعادت آباد شمال غرب تهرانه و یافت اباد جنوب غرب

مرسی از راهنماییت دوستم..    

خواهش میکنم عزیزم.

ولی از ازادی به سعادت آباد تاکسی داره. احتمالا از یافت اباد و اینا هم تاکسی داشته باشه واسه آزادی

روزی ۷.۸ تومن کرایه رفت و امد میشه متاسفانه