سلام دوستان...✋🏻
من همون دلشکسته ای بودم که دو هفته پیش تاپیک زدم...🙌
بعد یه سال اقدام و دکتر رفتن تازه متوجه شدیم که همسرم نباید آزمایشگاه های معمولی آز میداد و باید میرفت مراکز معتبر که جواب آز اسپرم رو به صورت دستی میدن نه کامپیوتری و سیستمی...این گفته ی دکتر اورولوژی همسرم بود...
نتیجه ی آزمایشو که دیدیم دنیا روی سرمون خراب شد...مورفولوژی نرمال آزمایشگاه ۴ به بالا بود برای همسر من زیر یک بود🤤
از دکترش سوال کردم درمان داره گفتن حداقل سه ماه دارو باید بخورن...
توی نی نی سایت و نت خوندم دیدم واویلا بدترین گزینه ممکن اسپرم مورفولوژی پایینه...😐😔
دیگه حرف و حدیث مردم رو که میشنیدم تحمل نداشتم میومدم خونه دل سیر گریه میکردم...
تا این آخری که دیگه حرف بعضیا واقعا دلمو شکوند
رفتم دعای عرفه دل سیر گریه کردمو خدا رو صدا زدم به اون قسمت که رسیدم امام حسین علیه السلام به خدا گفت کار من رو به چه کسی واگذار میکنی؟!بغضم ترکید...گفتم خدایا کار منو به کسی وانگذار خدایا من خسته شدم خدایا من از خود خودت میخوام خدا پیش تو کاری نداره خدا تو میتونی...🙏
روضه ی علی اصغر و قمر بنی هاشم رو هم توی دعا خوندن، امام حسین رو به حق دوتاشون قسم دادم گفتم یا امام حسین به حق لحظه ای که از خجالت رباب مونده بوده پیکر علی اصغرت رو چیکار کنی یا امام حسین به حق علی اکبر جوونت بذار تو جوونی طعم پدر مادر شدنو بچشیم...😔
پارسال محرم رفته بود مشهد از امام رضا خواستم که سال دیگه سه تایی بیایم...امسال محرم قصد کردیم بریم مشهد گفتم امام رضا سه تایی نمیایم که هیچی من حتی باردارم نشدم....😭😭😭
گفتم یا مرتضی علی یا فاطمه الزهرا پشت در خونتون اینقدر میشینم مثل یه گدا تا حاجتمو بدین تا عیدیمو بگیرم ازتون نمیرم... اینقد میشینم میدونم شما مهربون هستین دلتون رحم میاد...گفتم جایی رو ندارم که برم حاجتمو بخوام...😢
باورم نمیشه عیدیمو دادن😢...خدا صدامونو شنید😢خدایاااااااااااا شکررررررررت🙏خدایاااااا هیچ کسو هیچ کسو چشم انتظار نذار به حق مظلومیت امام حسین... انتظار خیلی سخته خیلی 😭 من یه سال و سه ماه منتظر بودم...به نیت همه ی منتظرا یه ختم قرآن نیت کردم بخونم😊
تو اوج ناامیدی دستمو گرفت خدا😍
از رحمتش ناامید نشین💓
ان شاءالله روزیه همه منتظرا