2777
2789
عنوان

میخوام مهریمو ببخشم طلاق بگیرم

200 بازدید | 16 پست

رفتم شکایت مهریه کردم فهمیدم باید نزدیک ۲۵۰ هزینه دادرسی بدم یعنی ۲۵۰ مهریه رو میدم دولت درصورتی که قصد داشتم ۲۵۰ بگیرم بقیشو ببخشم جاش حق طلاق بگیرم چون شوهرم با مهریه طلاق نمیده.

اعسارم زدم اما حالا قهمیدم که به دلایلی (لطفا نپرسید چیه)اعسار من رد میشه احتمال نود درصد که بقیشم بستگی به قاضی داره ولی بازم گفتم اجرا بزارم شاید قاضی تصمیم دیگه ای گرفت.ولیخب تهش باید ببخشم💔 این همه اذیت شدم تحقیر سدم خیانت دیدم تهشم مهریه ببخشم خیلی خوش بحال شوهرم میشه تو ۲۴ سالگی مطلقه میشم اگرم تازه شانس بیارم بیماری مقاربتی از شوهرم نگرفته باشم 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبخش. انقد اذیتش کن حداقل یه مقدار بگیر بقیه رو ببخش

پیش قسط مهریه سه تا سکه هست که نزدیک همون ۲۵۰ ارزش نداره واسه چندرغاز خودمو اذیت کنم

خب نصفی از مهریه تو بده من ۱۰۰ تا سکه. مهرم بود ۴۰ تاشو بخشیدم طلاقم داد به نظرم همین کارو بکن

فکر نکنم همونم بده یا حداقال چندسال علافم‌میکنه

چرا جداشدی تو هم که سنت کمه

فکر نکنم همونم بده یا حداقال چندسال علافم‌میکنهچرا جداشدی تو هم که سنت کمه

۲۱ سالمه باهم حرف بزنید به توافق برسید اینجوری علاف میشیا برو وکیل بگیر من علاقه ای به همسرم نداشتم خودش طلاقم داد منم گفتم باشه اول نظرش عوض شد گفت که میخوای طلاقت بدم باید مهریه تو ببخشی گفتم ۴۰ تاشو میبخشیم ظلاقم داد