2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم

395 بازدید | 27 پست

بچه ها من ۱۷م مرداد بینیمو عمل کردم.

چندروز پیش از داخل سوراخ چپ بینیم ی نخی ادیزون بود که انگار دوتا نخ بهم وصل بودن و ی گره بود

گوش پاک کن ک مبکردم داخل بینیم گیرمیکرد بهش خیلی درد داشت امروز یهو دیوونه شدم ورداشتم اون قسمت گره مانندشو با قیچی بریدم😭میدونم نخ بخیه جذبیه ولی الان اون گرشو کندم میگم نکنه مشکلی پیش بیاد😭کسی تجربه داره

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا منم اینجوری بودم درش اوردم ولی میزاشتی خووش میفتاد

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ن بابا منم اینجوری بودم درش اوردم ولی میزاشتی خووش میفتاد

با خودم فکر کردم اون گره هه اول بخیه یوده نکنه حالا که گرش واشده بقیه هاشم در بیان😂😂😂

با خودم فکر کردم اون گره هه اول بخیه یوده نکنه حالا که گرش واشده بقیه هاشم در بیان😂😂😂

وااای ن بابا 😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اگه نخ اضافه بوده و آویزون بوده باشه مسئله ای نیست دکتر میگفت اگه اذیتتون میکنه قیچی کنید

اره اویزون شره بود یکمشم بیرون بود چن وقتی خودم هلش دادم تو ولی بضی وقتا گیر میکرد ب گوش پاک کن هیلی درد داشت.فقط اون گرش فکرمو درگیر کرد😂

اگه نخ اضافه بوده و آویزون بوده باشه مسئله ای نیست دکتر میگفت اگه اذیتتون میکنه قیچی کنید

اره اویزون شره بود یکمشم بیرون بود چن وقتی خودم هلش دادم تو ولی بضی وقتا گیر میکرد ب گوش پاک کن هیلی درد داشت.فقط اون گرش فکرمو درگیر کرد😂