2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 27 پست
اره اویزون شره بود یکمشم بیرون بود چن وقتی خودم هلش دادم تو ولی بضی وقتا گیر میکرد ب گوش پاک کن هیلی ...

مشکلی نیست.

درهر صورت بعد از گذشت ۱۰ روز اگه اون نخها رو برداری هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگه جذبی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی نیست. درهر صورت بعد از گذشت ۱۰ روز اگه اون نخها رو برداری هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگه جذبی با ...

مرسی خیالم راحت شد💮🌺

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
خیلی خوب شده بینیت مبارکت باشه اون نخ هم چیز خاصی نبوده دیگه بعد بیست روز جوش خورده  منم یه ن ...

ممنون عسیسم😘🤣خوبه خیالم راحت شد دیگه خودزنی نمیکنم😂😂😂

خیلی خوب شده بینیت مبارکت باشه اون نخ هم چیز خاصی نبوده دیگه بعد بیست روز جوش خورده  منم یه ن ...

راسی پوست روشم نمیدونم چطوری تمیز کنم

پوسته پوسته شده ولی نمیتونم تو حموم بشورمش ک کامل بره ی بار لیف کشیدم ولی خیلی فایده نداش

داه حلی نداری؟😑🤔😂

راسی پوست روشم نمیدونم چطوری تمیز کنم پوسته پوسته شده ولی نمیتونم تو حموم بشورمش ک کامل بره ی بار ل ...

کم کم میریزه دیگه خیلی بعش ور نرو😐

با یه اسکراب اروم ماساژش بده ولی حساس نشو میریزن بلخره اون پوستا