2789
عنوان

خانمای تهرانیا : اگه تهران زلزله بیاد چه میکنید آیا میترسید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 94 پست
همیشه امکانش هست متاسفانه ولس نباید بهش فکر کرد و خودتونو اذیت کنین

بهرام عکاشه گفت : بایدبازلزله زندگی کنید ... چون نمیشه جلوی زلزله گرفت چون امر طبیعی هستش 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه تو کیش به سر میبرن اونموقع که تهران زلزله اومد رئیس بحران تهران تو کیش بود😣

خخخ خوش میگذروند ما اینجا داشتیم از ترس میمردیم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
والا وضعیت الان کشورمثل کابوس شده نه گرونی دست ازسرمون برمیداره نه صعودقیمتها توقف میکنه

کلن همه چی دستبه دست دادن که مارو نابود کنن از این طرف گرونی از یه طرف دیگه زلزله 

خدا کنه نیاد، من حامله ام واقعا از خدا میخوام اتفاقی واسه نی نی ام نیوفته، مگه میشه نترسید، 

ایشاله هیچی نمیشه 

آره نمیشه نترسید من هر کاری میکنم که تو این مورد شجاع باشم نمیشه 

وای چقد ب کنده شدن شیر دستشویی خندیدم😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وای چقد ب کنده شدن شیر دستشویی خندیدم😂😂

خودمم هم خنده ام گرفته بود هم ترسیده بودم در حال سکته بودم 

انرژی منفی نفرستید تا سمتمون نیاد هرچی خدا بخواد عکاشه یه چیزی میگه

وای هر شب بهش فک میکنم 

تو زلزله طبقه بالایی ها بیشتر آسیب میبینن یا طبقه پایینا؟؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
وای هر شب بهش فک میکنم 

منم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من هرشب دارم دعا میکنم خداایااا زلزله نیاد اگه میخواد بیاد فردا بیاد  دوباره هر شب همین😂😂😂

خخخ من همش میگم نه امشب نیاد میخوام برم حموم فردا بیاد 

فعلن نیاد کثیفم