2777
2789
عنوان

کیا تک فرزندن یا تک فرزند دارن؟

2943 بازدید | 46 پست

سلام دوستان

صبح همگی بخیر

من یه پسر  ۱۳ ماهه دارم. ولی چون آینده نگرم و زندگیمو با برنامه پیش میبرم میخوام از الان تصمیم بگیرم که چکار کنم و تکلیف خودمو بدونم.

درواقع نیاز به مشورت و همفکری دارم.

خودم نظرم روی تک فرزندیه. چون خیلی موقع بارداری و زایمان اذیت شدم. روی بچه داری هم اوایل که خیلی حساس بودم و خیلی توی روحیه‌م اثر گذاشت.

از طرفی دنبال پیشرفت‌های خیلی بزرگ توی زندگیمم و به نظرم با داشتن یک بچه دیگه نمیتونم اونجور که میخوام بهشون برسم.

از طرفی روانشناس‌ها میگن تک فرزندی خوب نیست. بچه نیاز به خواهر یا برادر داره و...

از نظر مالی هم مشکلی نداریم و حتی میتونیم بخاطر آینده بچه مهاجرت کنیم.

آیا کسی از تک فرزند بودن خودش یا فرزندش راضی هست؟

ببخشید طولانی شد. ممنونم از راهنماییتون

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من تک فرزندم خییلی راضیم 😊😊

واقعا؟ اذیت نمیشی؟

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
قید تک فرزند بودنو بزن یه خلا بزرگی تو زندگیم هست که هیچ وقت پر نمیشه نزار براش عقده بشه

چند سالتونه؟

از کی این احساسو پیدا کردی؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
نه اصلاا فقط یخاطر مامان و بابام ناراحتم چند روز دیگه عروسیمه من برم تنها میشن😔

عزیزم....❤خوشبخت بشی.

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
جدی؟ احساس خلا یا تنهایی نکردی تاحالا؟ 

نه اصلا  همیشه پدرو مادرم عین یه دوست و رفیق بودم مثلا خواهر و برادر.... شایدم بهتر

تنهایی مال منه      دلم که دم نمیزنه😔😔😔😔😔😔💔💔