2777
2789
عنوان

خسته شدم از این وضع

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تمام مدت آشفته ام

ما هم انگار هیچ کاری نمی‌تونیم بکنیم جز تحمل

تحمل هم که از حد بگذره دیگه فقط اضطراب و بیماری اعصاب می‌مونه

همه‌اش به خودم و بدنم می‌گم حداقل تو این شرایط تو مریض نشو که وضع خرابه

یکی از دوستام هر شب میناله که ما نداریم ،ما بدبختیم، بعد هر روز که میره بازار لباس میخره به کنار، از خرداد تا الآن این دومین مسافرتیِ که میره😐😐😐

بین نداریمِ ما و نداریمِ بقیه چقدر فرقِ😐

🖤

بدبدخت کسایی ک کرمانشاهن دلم میسوزه چه قدر عذاب باید بکشه ملت ایران اخه چرا خدایااااا😭

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اینطوری نمیمونه نترسین مطمئن باشین نمیدونم چه اتفاقی میافته ولی تا تابستون یه جوری همه چی میتركه&nbs ...

نه عزیزم ای کاش دیدگاه تو درست بود ولی متاسفانه اینطور که پیش بینی کردن همه چی قراره بدتر بشه 

پریشب‌ زلزله اومد کرمانشاه ما ایلامیم کلی تکون خوردیم الان هرصدایی میاد فکرمیکنم زلزلس😯

واسه زلزله میترسی بابا بیخیال من طبقه پنجمم تخت دراز کشیدم،حتا بیرونم نمیرم وقت زلزله ها

پولمون روز بروز داره بی ارزشتر میشه ... کاسبی ها کساد ...خدا بداد بچه هامون برسه واقعا نسل سوخته اینا هستن ازدواج ،کار ،مسکن ،خوراک یا خدااااا بدادمون برس .واقعا اینروزها بدجوری به بعضی خانواده ها فشار روحی میاد اونوقا میگن فلانی توی سن جوونی سکته کرد 

نه عزیزم ای کاش دیدگاه تو درست بود ولی متاسفانه اینطور که پیش بینی کردن همه چی قراره بدتر بشه 

آره از آبان بدتر میشه اوضاع تا عید كشور و ملت دست و پا میزنن تو گرونی! مهم آخرشه كه من مطمئنم تا تابستون 98 یه اتفاق بزرگ برای ایران میافته فقط امیدوارم جنگ نباشه اون اتفاق