2777
2789
عنوان

بیاین از داستان آشنایی با همسرمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 48 پست

پسرعمه م بود 

سال ۸۹.۹۰تو عروسی عموم 

گوشیشو ورداشتم شمارمو گرفتم ک شمارش بیفتع رو گوشیم 

خلاصه بهش پیام دادم و همش ی مدت باهم بودیم ی مدت قطع ارتباط و شماره هامونو عوض میکردیم

تا اینکه امسال عید اومدن خاستگاری

دروغ چرا 

دوسش داشتم هنوز ولی هیچوقت فکر نمیکردم بیاد خواستگاری

خداروشکر میکنم ک دارمش چون الان ک فکر میکنم باهیشکی ب اندازه خودش نمیتونم دوست و راحت باشم 

و نمیتونم خودمو با کسی تصور کنم بجز خودش 

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونی ماه رمضان پارسال بود...دختر عموم خانواده شوهرش رو برای افطاری دعوت کرد...برادرشوهرش منو دید و پسندید😆الانم۶ ماهه که عروسی کردیم...و ۱۸شهریور سالگرد عقدمونه😍🙈

و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺
 وایییی چقد بامزه خوشبخت باشین عزیزم😍😍😍😁😁😁

مرسی 😀😀😀😀😀😀 اره داستان ما فیلم هندیه برای خودش شوهرم. از لای میله های مدرسه فرار میکرد میومد پیش من 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بیچاره خانواده هامون و کشتیم. تا ازدواج کردیم بلاخره 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
مزاحم تلفنیم بود  میخاست به معلمش زنگ بزنه برای نمره گرفتن  شماره ها اشتباه شد.  سوم ...

چه امضای فوق العاده ای دارین....امیدوارم هر چه زودتر تبدیل به همین فرشته زمینی بشین

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

رفتم خونه دختر داييم عيد ديدني خانواده شوهرش كه غريبه بودن هم اونجا بودن برادرشوهرش بلند شد پذيرايي كنه آجيل گرفته بود جلوي من هرچي اصرار ميكرد من برنميداشتم 😂😂فازمم نميدونم چي بود 

بعدش ديگه به دختر داييم گفته بود من از اون دختره مانتو قهوه اي خوشم اومده من قبول نكردم 

تا چند سال بعدش هي اومدن خواستگاري منو خام كردن 

قبول كردم 

الانم ميميرم برااااش

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
چه امضای فوق العاده ای دارین....امیدوارم هر چه زودتر تبدیل به همین فرشته زمینی بشین

مرسی عزیز دلم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

زن داداشم منو خیلی دوس داشت.همبشه میگفت نمی ذارم با غریبه ازدواج کنی.همین طورم شد.منو به پسرخاله ش معرفی کرد اونم یک دل نه صد دل خاطر خوام شد الانم ۹ ساله شوهرم و ازش راضی راضیم

فامیلیم. آخر هفته هاهمو میدیدیم. اصلا یه درصدم فکر ازدواج یا علاقه بهشو نداشتم اما اون زیززیزکی منو ...

خیلی بلان هاااا شوهرمم نمیدونی چه کارا که نکرده بود که منو ببینه من اصلا نفهمیده بودم تا این اواخر