2777
2789

من خودم یه مدت شک کرده بودم دوسم داره ولی چیزی نمیگفت راستش خودمم بهش علاقه داشتم هر روزم بیشتر میشد تا اینکه یه بار تو فضای مجازی تونیستیم باهم حرف بزنیم البته نه از عشق و اینا فقط بخاطر اینکه همو میشناختیم حرفای معمولی میزدیم  و‌گاهی متنی شعری برام میفرستاد و منم خیلی با وسواس جواب میدادم نکنه برداست بد کنه چون نمیخاستم از طرف من باشه ولی بعد از چند وقت اعتراف کرد و گفت بخاطر آشنایی که داریم ترسیدم مطرح کنم چون حتی یه درصدم فکر نمیکردم اصلا بزاری باهات حرف بزنم چون خیلی اخمو و جدی بودم ولی منم خودمو کنترل کردم و گفتم فکر میکنم و اینگونه شد که الان کنار همیم 😜😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزاحم تلفنیم بود  میخاست به معلمش زنگ بزنه برای نمره گرفتن  شماره ها اشتباه شد.  سوم دبیرستان بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اول عاشق صدا شدیم بعد هم دیگه  الانم ۱۳ سال میگذره از اون دوران  البته هفت ساله ازدواج کردیم 😁😁😁😁😁😁

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

فامیلیم.

آخر هفته هاهمو میدیدیم. اصلا یه درصدم فکر ازدواج یا علاقه بهشو نداشتم اما اون زیززیزکی منو زیر نظر داشت تااینکه بایه اس جرقه رابطمون زده شدو دیگه پیامو تماس بود که میومد از طرفش هیچ کس باورش نمیشد باهم ازدواج کنیم.

خداروشکر که باهمیم الان هفت ساله😍

💏