2777
2789
عنوان

خواهشا کمک

159 بازدید | 20 پست

من دیروز  سونو رفتم طول سرویکسم حداقل طبیعی بود ۲۸ م م

بعد از امروز دکتر بهم امپول پرولوتون داده امشب زدم امپول و شیاف

ولی ی حسایی تو رحم و واژنم دارم اصن نمیدونم انقباش هست یا نه

حالا چنتا سوال

اصن انقباض چجوریه؟

با اینکه امپول زدم بازم خطرناکه؟

توی هفته ۲۰هستم این حسی ک همش حس میکنم ی بادی تو رحممه و دردش میزنه ب کمر و زیر شکمم طبیعیه؟ ی لحظه میاد و میره ولی زیاده

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
طبیعی هست نگران نباش

انقباض هستن اینا؟

علایم زایمان زودرس نیست؟

اخه گفت استراحت کن تو ریسک زایمان زودرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من بهتره با دکترت مشورت کنی ...درد زایمان زیر دلو کمره ...انقباظم. یچی تو مایه ها پریود میشی زو ...

امروز با دکترم صحبت کردم گفت اگه ادامه دار شد بیا بیمارستان در این حد با استراحت خوب میشه

اصن میترسم بخوابم تو خواب یهو چیزی بشه و نفهمم

تو بارداری کلا باید مواظب باشی . ولی این انقباض ها و درد و نگرانی و دلهره و خلاصه همه چی هست تا بچه ...

همش استراحت بودم از اولش فقط دوسه روز فک میکردم حالم بهتره ک یکم فعالیت کردم ک اینجوری شد نتیجش

شما چون طول سرویکست کمه باید تا آخر بارداری استراحت داشته باشی.قرص ایزوکسوپرین هم برای جلوگیری از زا ...

همش استراحتم

ممنونم❤️

امروز با دکترم صحبت کردم گفت اگه ادامه دار شد بیا بیمارستان در این حد با استراحت خوب میشه اصن میترس ...

نه نگران نباش اگه درد داشته باشی خابم باشی بیدار میشی عزیزم. دردش کم نیس ...که متوجه نشی ...ایشالا هم که چیزی نمشه. هواست به خودت باشه. به تکوناش و کیسه ابت 

نه نگران نباش اگه درد داشته باشی خابم باشی بیدار میشی عزیزم. دردش کم نیس ...که متوجه نشی ...ایشالا ه ...

اها پس خیلی شدیده الان درذش شدید نیست درحدیه ک حس میکنم یکم سنگینی میکنه واسم

ممنونم از راهنماییت😍😍

اها پس خیلی شدیده الان درذش شدید نیست درحدیه ک حس میکنم یکم سنگینی میکنه واسم ممنونم از راهنماییت😍 ...

اولاش ارومه اما همون اروم هم تو خاب حس میکنی  من خودم تو خاب دردم گرفت ..کلا میگم نگران نباش که یه ئقت خدایی نکرده تو خاب چیزی شه  خابتو بکن ...استراحت کامل داشته باش. چیز سنگین برندار

اولاش ارومه اما همون اروم هم تو خاب حس میکنی  من خودم تو خاب دردم گرفت ..کلا میگم نگران نباش که ...

مرسی از راهنماییت😍😍

اره کلا استراحتم