2789
عنوان

تو تاریکی تو کوچه دارین میاین سمت خونه یهو از پشت سر صدای پا میشنوید

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 123 پست
ما یبار مشهد بودیم تو شلوغی شهادت با یه خانمی دوستم بود رفتیم بیرون کیپاکیپ آدم میرفت میومد نزدیک حر ...

چه بی حیا. تو‌خیابون....

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم یه بار زمستون بود دقیقا تو شرایط تو بودم دیدم هی یه چیزی میره معذرت میخوام اون لا برگشتم دیدم بی ...

واای ببخشید ولی ترکیدم 😂😂😐😐😯😯

چوب بلند نازک  

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
وااای من یبار یه موتوری بهم گفت شبی چند میگیری😐مردیکه نفهم‌ هرچی تونستم بهش گفتم 

منم یبار با دوتا از دوستام داشتیم میرفتیم

یهو یه ماشینی از دور اشاره کردو چیزی گفت

ما فک کردیم آدرس میخواد هی میگفتیم چی؟

هی اون دوباره میگفت ما نمیشنیدیم

آخرش داد زد: میگم همتون رو هم چنددددد؟؟؟

آب شدیم از خجالت همه شنیدن😭😅

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

من مجرد که بودم کاراته حرفه ای کار میکردم. یه شب موتوری اومد جلومو گرفت کنار دیوار که نتونم تکون بخورم. 

منم گفتم اگه الان استفاده نکنم کی بکنم؟؟ هیچی دیگه پامو از پشت موتور آوردم بالا کوبوندم تو فکش. موتور رو هم یه لگد زدم افتاد فرار کردم تو یک سوپری. ولی خیلی تا چند وقت حالم یه جوری بود😁😁

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

بله روزی یک فسیل از تو کوچه میگذشت نحیف و خمیده 

دلم براش سوخت تو دلم گفتم اخی طفلی دوست داشتنی همینکه از جلوش رد شدم گفت بوق بوق بوق😶

به علت بداموزی  سانسورش کردم ‍

منم یبار با دوتا از دوستام داشتیم میرفتیم یهو یه ماشینی از دور اشاره کردو چیزی گفت ما فک کردیم آدر ...

همتون رو هم چندددد 😂😂😂😂😂

چه خوش اشتها 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
بوگووو

یادم میفته چندشم میشه  

رفته بودیم کیف و کفش بخریم مردک عوضیی

خیلی شلوغ بود  هنوز حسرت می خورم چرا چهار تا فوش بارش نکردم

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
من دارم فیلم خاطرات یک خونش آشام میبینم توی وضعیت شما باشم قطعا فک میکنم یا خوناشام یا گرگینه یا دور ...

وای جان عاشقش این فیلمم لعنتی

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
چه بی حیا. تو‌خیابون....

والا انقدر شلوغ بود صدا به صدا نمیرسید اصلا هیچکی نفهمید اینم خودش بعدا گفت چه حرکتی کرد فقط من دیدم جیغ زد و بعدش خندید

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
یه بارم یه ۲۰۶ وایساد یه چیزی گفت فکر کردم‌ادرس میخواد گفتم‌بله گفت چند میگیری یه لگد به ماشینش زدم ...

یه بار یه ماشینه واستاد پیشم گفت آدرس میخوام 

رفتم جلوتر دیدم عوضی شلوار پاش نبود😑

دبیرستانی بودم

هنوزم فحشش میدم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )