2789

امشب😤

هوا تاریک شده بود داشتم از تو کوچه میرفتم سمت خونمون

یهو صدای یه پا شنیدم پشت سرم

کوچه هم خللووووووت😖

ینی مردممممممم

نه جرات میکردم برگردم ببینم کیه

نه جرات داشتم بدوام

هی نزدیک تر شد

یهو دیدم یکی از پشت شپلق زد روی...😫😠😡😭

و داد زد جووووووون جوووون جوووون

منو میگییییی

هنگ کردم کلا

برگشتم دیدم یه مردک کچل و پییییر

تازه وایساده بود برابر نیگام😏

تو یه ثانیه هزار تا فحش بهش دادم

مگه میرفت هی حمله میکرد دوباره دست بزنه

منم جیغدونم انگار قفل شده بود😤

آخرش ناچارا با کیف زدم تو سینه ش

شانس آوردم یه ماشین پیچید تو کوچه مردک فرار کرد

خیلی حالم بد شد😞

الان بهش فک میکنم خنده عصبی میکنم😂

خاطره این سبکی دارین؟

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاد اهنگ گوگوش افتادم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد

یه صدای اشنا توی کوچه ها میاد 

نفسم راهشو گم کرده تو سینه 

چشم من یه سایه رو دیوار میبینه 

صدای تیک تیک قلبم نمیذاره

صدای پاهاش توی گوشم بشینه😉😂😂😂😂

من ی بار سر همین قضین کولی بازی در آوردم،مرده گفت خانم چرا اینجوری میکنین خونم اینجاست دارم میرم😢😢آب شدم

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

من سبک خوابام این شکلیه

کوچه ی تاریک و خلوت و معمولن یه نفر دنبالم

ولی اونی که دنبالمه قصدش اذیت آزار نیست😆

فقط دنبالم میدوئه منم میدوم

هیچ وقت هم چهره اش رو ندیدم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
وای بعضی پیرمردا از صدتا جوون کثیفترن

انگار جا موندن😒😖

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

من یه بار ساعت ۱۱ شب زمستون داشتم میرفتم خونه هی میدیم صدا عطسه میاد هرچی نگاه میکردم هیشکی نبود... کوچه ام تاریک... داشتم از ترس خرابکاری میکردم... آخرش دیدم یه گربه زیر سطل آشغاله داره عطسه میکنه😁😂

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

واااعااای 

من جای تو بودم چار پنج تا لگد میزدم اونجاش که دیگه هوس جون گفتن نکنه فک کن اهههههه ی پیر مرد چندددش 

😣😣😣

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹