2777
2789
عنوان

بوی تعفن حمام😷چیکارکنم؟!!

392 بازدید | 33 پست

سلام دوستان خونمون نوسازه ولی ازهمون اولش بوی بدی از حمامش میاد.چندتادیگه از واحدام اینجوره.بنظرتون چرا اینجوره؟واینکه چیکارکنم؟همیشگی نیست.یه روز نیست یه روز برای چندساعت بوی خیییییلییی بدی میاد.افتضاح

دردم از یار است و درمان نیز هم

شاید لوله فاضلاب نشتی داره.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درپوش بذار

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

اگه اذیتتون میکنه،لوله کش بیارید.محل عبور لوله رو ببینه.شاید  مجبور بشین دیوار روبشکافه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
سرکه و جوش شیرین بریزید تو فاضلاب

خوب میشه؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم اين مشكلو دارم خونم نوساره بوي فاضلاب مياد قشنگ من شير ابو باز ميكنم يه كم اب بره هواكشم ميزنم

راهکارای منم اینه.همینافقط ازدستم میاد واینکه درپوشو پلاستیک پیچ کردم وقتی بومیادمیزارم رودریچه ولی تاثیرنداره

دردم از یار است و درمان نیز هم
آخه خونه نوسازه.چجوری درست میشه اگه نشتی داشته باشه

اگه از لوله باشه (چون یه چسبی استفاده میشه که کیفیت خوبی نداره)مجبورن لوله روتواون قسمت بشکافن وعوض کنن.خیلی دردسر داره.

حالا اول لوله کش بیارین.