2777
2789
عنوان

واییی مردم از خارش توروخدا کمک

515 بازدید | 23 پست

دوستان من چند روزه خارش واژن شدید گرفتم هم تو تشت سرکه سفید نشستم هم جوش شیرین ولی اصلا تاثیر نداشته اصلا کمتر نشده 

هم اطراف واژنم میخاره هم داخلش دیگه دارم دیوونه میشم 

کسی راه حل سریع داره 

اصلا نمیتونم شلوار بپوشم امروز تو خیابون میخواستم گریه کنم

کسی راه حلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتر نرفتید؟

حداقل برید داروخانه و از دکتر داروخانه راهنمایی بگیرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عجالتا پماد هیدروکورتیزون اگه داری بزن

و برو دکتر

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم اصلا نتیجه نداشت

من سرخود ، چون خودم میدونم چمه، پماد واژ ینال میکونازول میزنم هفت روز

ولی دکتر اگه بری ممکنه قرص هم بده علاوه بر پماد

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

منم ماه پیش همینجورشدم یه روزقبل اینکه برم دکترخودموباشامپوبچه شستم وخشک کردم وبعدش باوازلین بیرونشوچرب کردم دیگه نخارید.دکترهم بهم پمادتریامسینولون ان ان دادبرابیرونش وپمادکلوتریمازول براداخلش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

همین الان 5 سی سی روغن سیاهدانه غیر صنعتی داخلش تزریق کن خوب میشه این کار رو ا ده روز هر روز انجام بده و پاهات رو تا ده دقیقه بالا بگیر که نریزه این خارش بخاطر ترشحات قبل از دوره ماهانه هستش که قارچی هستن سعی کن لباس زیر نپوشی و عرق نکنی محیطش رو همیشه تمیز نگه دار و بذار هوا به محیطش برسه و لباسهای تنگ نپوش و به احتمال زیاد دچار عفونت دهانه رحم هم شدی که البته جای نگرانی نداره مگر اینکه بیخیالش بشی نشستن توی تشت آب ولرم و جوش شیرین و مقداری بتادین هم هر روز مفیده