2777
2789
عنوان

#تنهایی

184 بازدید | 30 پست

سلام.

چندسالی هست که ازدواج کردم همسرم نسبتا مرد خوبیه بیشتر بخاطر اینکه من خیلی باهاش راه اومدم ما دوتا هیچکس و نداریم باکسی رفت وامد نمیکنیم بیشتر بخاطر اینکه شوهرم کمرو هسش. برعکس ما دوتا یه جاری و برادرشوهر دارم سرزبون دار جاریم کارمند وضعشون از ماخیلی بهتره اونا خیلی از ما بزرگترن تجربشون بیشتره اما کاری کرده که من خراب بشم حتی خودمم دیگه اعتمادبنفسم از دست دادم از موقع عروسیمون تاحالا منو برای همه بد کرده درصورتیکه من خیلی ارومم اصلا جایی حرف نمیزنم اون چیزایی داره که من ندارم مثل: سرزبون ؛ کار ؛ پول ؛ زیبایی زیاد بخاطر همین خانواده شوهرم خیلی تاییدش میکنن همیشه اونو تو سرم میزنن که ببین اون چجوریه ببین چیه ... خیلی دلم میگیره از اینکه بهم کم محلی میکنن یا تیکه میندازن الانم باردارم خیلی افسرده شدم خیلی احساس تنهایی میکنم نمیدونم با این اوضاع چیکار کنم وقتی پیش جاریم میشینم میگه ۲سال دیگه طلاقت میدیم .... بعدم که اعتراض میکنم میگه دروغ گفتم و حرفش قبول نمیکنه همه هم اونو قبول میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو با جاریت ازدواج کردی ک اون طلاقت بده،بنظر من از کمرویی دربیا و جوابشو بده تا دیگه ازی حرفا نزنه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

ما زنا اگه بی خیالی رو یاد بخیریم واقعا خیلی خوشبخت میشیم.محال نیست شدنیه من خودم یاد گرفتم

واقعا انقدر بی ارزشیم که همش به ضعفامون فکر کنیم؟یا انقدر ضعیف که نتونیم افکارمونو تحت کنترل بگیریم؟خدا وقتی مارو خلق کرد به خودش تبریک گفت حالا یعنی ما خودمونو انقدر ضعیف میبینیم که تمام زندگیمونو صرف فکر کردن به چیزایی که ناراحتمون میکنه بکنیم.خودت افکارتو کنترل کن و خودتو ازین لحاظ تغییر بده وگرنه حرفای دیگران تمومی نداره.تا کی؟؟؟؟؟

فقط فقط فقط اعتماد به نفسسسسسسس ببین من یه جاری دارم کاملا معمولیه قیافش اما اعتماد به سقف داره خخخخ همه ام تائید میکنن شمام فقط رو اعتماد به نفس خودت کارکن همین

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

اعتماد به نفس نداری عزیزم...

این دستِ کسی نیست فقط دستِ خودته....

برو بیرون... تو جامعه... درس بخون ..باشگاه برو ...ی کاری واسه خودت دست و پا کن.... بافتنی یاد بگیر ...کتاب بخون تا بتونی در مقابلش صحبت کنی و کلا از لاکِ خودت بیا بیرون دیگه...

اینجوری نه تنها اعتماد به نفست میره بالا بلکه انقدم سرت شلوغ میشه به جاریت و حرفاش فکرم نمیکنی😃❤

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 
فقط فقط فقط اعتماد به نفسسسسسسس ببین من یه جاری دارم کاملا معمولیه قیافش اما اعتماد به سقف داره خخخخ ...

میدونی مشکل اینجاست که منم میتونم جوابش بدم اما من نمیخوام مثل اون بی ادب و گستاخ باشی تو خانواده پدرشوهرم هرچه گستاختر و پروتر بهتر 

درس خوندم دانشگاهم رفتم ولی توعمرم ادمی به این بد ذاتی ندیدم

اگه تحصیلاتو داری یه هنری یاد بگیر مثه آرایشگری یا دوره های زبان انگلیسی برو تا آی اس یا سر کار برو یا دوره های آشپزی 

انقدر پیشرفت کن تا ذهنش بسته شه

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚