2777
2789

شوهرم اومده بود در ارایشگاه دنبالم حالادیرم نشده بود ساعت چهار بود تازه هی زنگ زنگ زنگ منم داشتم لباسمو میپوشیدم بندپشت لباسمو میبستم یهو نفسم گرفت اصلا بالانمیومد داشتم میمردم کبود شدم اخرش بازور نفس بالاومد از استرس بودو زنگای شوهرم

این مال اقوامه شب عروسیش برادر داماد مذهبیه ارکست نذاشته بود بیاد داماد قهر کرده بود متواری شده بود ...

ازین دومادای افراطی یکیش پسرهمسایمون بود که ازون بسیجیای تییییییییره.رفته دنبال عروس ارایشگاه گفته چه خبره اینهمه ارایش پاک کنید عروس که اومد لباس پوشیده باچشم گریون وقرمز معلوم بود حرفشون شده عروسیشونم صلواتی بود تازه میخواستیم بیایم تالار دوماد داشت توشمشادای جلو تالار نماز میخوند😞

وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید. آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز اول ماه عسل پريود شدم و روز قبلش براثر كرم موبر دچار سوختگي شدم 

هميشه يه مارك استفاده ميكردم اونروز از سانس بدم گير نيومد مارك.جديد زدم

تمام  وسط پام با عرض معذرت سوخت و نابودم كرد 

پوست ناحيه كلا پوسته پوسته شده بود قرمز قرمز اتيشم زد 

تو راه ماه عسلم هرچيييييي لوازم ارايش حوله ،شونه ،مسواك ،لباس زير داشتم تو خونه جا موند انقدر خانواده با فكري دارم.من 

صد بار به خاهرم گفتم كيف لوازم ارايشمو ببر بنداز تو صندوق عقب ماشينمون چون من انقدر كارريخته بود سرم مادرشوهرم اينام اومده بودن بدرقمون 

هزارتا كار داشتم 

تو سفر 500بابت لوازم ارايش و حوله و ريزه ميزه داديم دوباره 

من شب عروسیم دستشوییم گرفته بود رفتم تو ی سالن ک واسه عروس و داماد در نظر گرفته بودن اونجا شام بخورن،رفتم دستشویی اونجا خیلی باریک بود با لباس عروس جا نشدم بزور خودمو جا کردم شلنگ رو برنداشته شیرو بازکردم اب فوران کرد زود خودمو کنار کشیدم اب رو ارایشم نریزه اما موهام خیس شد و بزورخودمو از دستشویی پرت کردم بیرون ،تو سالن شورتمو بالا کشیدم..

شانس اوردم کسی اونجا نبود 

خخخخخ

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸

چند مورد دیگه هم هست

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

۳ فاصله شهرشوهرم با روستا ما هفت دقیقست

بعد شما فکر کنین وسط راه بنزین ماشین عروس تموم شد

اوکم نصفه شب تو عروس کشون

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

منم واسه عروسیم تب خال زدم اونم تو دماغم عروسیمونم زمستون بود همش ابریزش بینی داشتم ننیتونستم بینیمو بگیرم بینیم گنده شده بود ولی ی اشتباه کردم ک اگه نمیکردم خیلی خوش میگذشت 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
عه چکار کرد

هیچی از لس عقده ای بود و چش نداشت خوشبختی منو ببینه جنگی بی دلیل درست کرد اخرشم گفت من نبودم دستش گذاشت رو قران گفتم میسپارم به همین قران اشک بچت دربیاد خیلی بده برا یکی بد بخوای خدا شاهده یه بار تو روم گفت بختت سیاه بشه فقط اه کشیدم گفتم نفرین نکن الان پاپیچ بچش شده سیاه بخت شد خوشحالم نشده ولی چوب خدا صدا نداره

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
روز عروسیم شوهر کلی کار داشت عوض ۴ ساعت ۶ حرکت کرد با کلی سرعت داشت میومد تمام گل رزهای ماشین کنده ش ...

عزيزم 

همه از اين اتفاقا داشتيم 

هر چي برنامه ميريزي باز يكي هست كه كار خراب كنه 

من فك ميكردم فقط خودمم الان كه ميخونم ميبينم خيليا اينجوري بودن 

شايد دليلش استرسه زياده 

عزيزم  همه از اين اتفاقا داشتيم  هر چي برنامه ميريزي باز يكي هست كه كار خراب كنه  ...

من با وجود ۸ سال هنوز خودمو سرزنش میکنم میگم ایکاش جواب میدادم کلا بی خیال بود از همه چی لذت میبردم

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨