2777
2789
عنوان

اسرار سوره های ملک و یس

12178 بازدید | 25 پست

در سوره یس اسراری نهفته اس که کمتر کسی از آن با خبر است

جهت بر آورده شدن  حاجات شرعی خود که به تجربه  مخلصین لله رسیده به ترتیب ذیل عمل کنین

یادتون باشه این  عمل برای دوتا  حاجت منظور شده پس قبل از آن دو حاجت خود را  به خوبی در نظر بگیرین

در نظر داشته باشین که در سوره  یس وملک در چهار جا نام مبارک رحمن و در سه جا نام مبارک الله ذکر شده

پس با توکل بر خدای رحمن و رحیم شروع کنین

با طهارت جا ومکان و لباس وروشن کردن یک عود بخور  2 رکعت نماز قربته الی الله بخونین سپس بدون اینکه از جای خود بر خیزین سوره های یس و ملک رو پشت  سرهم قرائت  کنین  

در سوره یس وقتی به  نام رحمن رسیدین یک انگشت از دست راست خود را ببندید و وقتی به  نام الله رسیدین  یک انگشت از دست  چپ خود را ببندید

سپس سوره ملک را  که  قرائت  میکنین  زمانیکه به  نام رحمن رسیدین یکی از  انگشتان دست راست خود را باز وزمانیکه به نام الله رسیدین یکی از انگشتان دست  چپ را  باز کنین

در آخر حاجت شرعی خود را بیان کنین

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

سوره یس: ذکر رحمن 4 بار 

إِنَّمَا تُنذِرُ مَنِ اتَّبَعَ الذِّكْرَ وَخَشِيَ الرَّحْمَن بِالْغَيْبِ فَبَشِّرْهُ بِمَغْفِرَةٍ وَأَجْرٍ كَرِيمٍ ﴿۱۱

قَالُوا مَا أَنتُمْ إِلاَّ بَشَرٌ مِّثْلُنَا وَمَا أَنزَلَ الرَّحْمن مِن شَيْءٍ إِنْ أَنتُمْ إِلاَّ تَكْذِبُونَ ﴿۱۵

أَأَتَّخِذُ مِن دُونِهِ آلِهَةً إِن يُرِدْنِ الرَّحْمَن بِضُرٍّ لاَّ تُغْنِ عَنِّي شَفَاعَتُهُمْ شَيْئًا وَلاَ يُنقِذُونِ ﴿۲۳

قَالُوا يَا وَيْلَنَا مَن بَعَثَنَا مِن مَّرْقَدِنَا هَذَا مَا وَعَدَ الرَّحْمَنُ وَصَدَقَ الْمُرْسَلُونَ ﴿۵۲

و ذکر الله 3بار

وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ أَنفِقُوا مِمَّا رَزَقَكُمْ اللَّهُ قَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِلَّذِينَ آمَنُوا أَنُطْعِمُ مَن لَّوْ يَشَاءُ اللَّهُ أَطْعَمَهُ إِنْ أَنتُمْ إِلَّا فِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ ﴿۴۷

وَاتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ آلِهَةً لَعَلَّهُمْ يُنصَرُونَ ﴿۷۴

--------------------------------------------------------------------------

سوره ملک: ذکر رحمن 4 بار  

الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا مَّا تَرَى فِي خَلْقِ الرَّحْمَنِ مِن تَفَاوُتٍ فَارْجِعِ الْبَصَرَ هَلْ تَرَى مِن فُطُورٍ ﴿۳

قَالُوا بَلَى قَدْ جَاءنَا نَذِيرٌ فَكَذَّبْنَا وَقُلْنَا مَا نَزَّلَ اللَّهُ مِن شَيْءٍ إِنْ أَنتُمْ إِلَّا فِي ضَلَالٍ كَبِيرٍ ﴿۹

أَوَلَمْ يَرَوْا إِلَى الطَّيْرِ فَوْقَهُمْ صَافَّاتٍ وَيَقْبِضْنَ مَا يُمْسِكُهُنَّ إِلَّا الرَّحْمَنُ إِنَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ بَصِيرٌ ﴿۱۹

أَمَّنْ هَذَا الَّذِي هُوَ جُندٌ لَّكُمْ يَنصُرُكُم مِّن دُونِ الرَّحْمَنِ إِنِ الْكَافِرُونَ إِلَّا فِي غُرُورٍ ﴿۲۰

وذکر الله 3 بار

قُلْ إِنَّمَا الْعِلْمُ عِندَ اللَّهِ وَإِنَّمَا أَنَا نَذِيرٌ مُّبِينٌ ﴿۲۶

قُلْ أَرَأَيْتُمْ إِنْ أَهْلَكَنِيَ اللَّهُ وَمَن مَّعِيَ أَوْ رَحِمَنَا فَمَن يُجِيرُ الْكَافِرِينَ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ ﴿۲۸

قُلْ هُوَ الرَّحْمَنُ آمَنَّا بِهِ وَعَلَيْهِ تَوَكَّلْنَا فَسَتَعْلَمُونَ مَنْ هُوَ فِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ ﴿۲۹

یاعلی 

دائی ابراهیم

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نتونیم نماز بخونیم چی؟ 😢  نمیتونیم بدونه نماز بخونیم سوره رو؟ 

تورو خدا هرکی میخونه برای حل شدن مشکل من دعا کنه  خواهش میکنم 😢

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اگه نتونیم نماز بخونیم چی؟ 😢  نمیتونیم بدونه نماز بخونیم سوره رو؟  تورو خدا هرکی میخونه ...

چرا نمیتونی

چرا نمیتونی

آخه نوشته هم طهارت باشه هم نماز خونده بشه . من فعلا نمیتونم نماز بخونم 😢  طهارت رو چیکار کنم این چندروز😢

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

من تازه با سایتش آشناشدم نظرگذاشتم هنوز نیست نظرمو تاحالا براش نظرگذاشتی؟؟

اره نظرتو باید دقیقا جایی ک با موضوعش یکیه بذاری تا جواب بده

آخه نوشته هم طهارت باشه هم نماز خونده بشه . من فعلا نمیتونم نماز بخونم 😢  طهارت رو چیکار کنم ا ...

صبرکن پریودیت تموم شه روزی که غسل کردی رفتی حموم یه عطر خوشبو بزن یه دست لباس خوشگل و تمیز بپوش انجامش بده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
آخه نوشته هم طهارت باشه هم نماز خونده بشه . من فعلا نمیتونم نماز بخونم 😢  طهارت رو چیکار کنم ا ...

بعده دورت بخون