2777
2789
عنوان

پیاز درمانی و راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 22277 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم  من   هر ماه  ۴ روز جلو تر  پری  میشم  میشه  بگی&nbs ...

اها ببخشید نت ضعیف بود نخوندم اینو

طریقه مصرفش رو‌نوشتم گلم از اول بخون

اگه میخواین پریودتون منظم بشه قرص ویتاگنوس هم میتونید استفاده کنید کاملا گیاهی هم هست⁦☺️⁩

اها ببخشید نت ضعیف بود نخوندم اینو طریقه مصرفش رو‌نوشتم گلم از اول بخون اگه میخواین پریودتون منظم ...

خب سنو  دادم  تنبلی تخمدان داشتم  فقط  نمیدونم از چ روزی  شروع کنم   ؟؟؟؟؟ لطف کن  بگو 

مثلا ماه قبل   ۲۴  /۵ پری شدم   این  ماه  ۲۴ / ۶

این درمان در قالب دوره های 15 روزه به این صورت انجام شود که از روز پنجم قاعدگی شروع شده تا ۱۵ روز بعد ادامه پیدا کند. سپس درمان، قطع شده و از روز پنجم قاعدگی بعدی مجددا دوره 15 روزه بعدی شروع می شود. این کار برای سه دوره 15 روزه متوالی (یعنی از روز پنجم هر قاعدگی تا 15 روز بعد در سه سیکل قاعدگی متوالی) انجام می شود.

از روز پنجم پریودیت شروع کن خوردن تا ۱۵روز بعدش

سلام خانمي خوبيد؟

ببخشيد وضعيت بدني من طوري هست كه حتما بايد از داروهاي محرك مثل كلوميفن استفاده كنم

ميتونم همزمان باهاش پياز درماني هم بكنم؟

واينكه حتما بايد ٢ بار در روز باشه؟

من گفتم چون بارِ اوله دارم استفاده ميكنم يك وعده در روز استفاده كنم

تاثير داره اينطوري؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
سلام خانمي خوبيد؟ ببخشيد وضعيت بدني من طوري هست كه حتما بايد از داروهاي محرك مثل كلوميفن استفاده كن ...

سلام گلم من فقط اینو میدونم که داروهایی شیمیایی و  درمان گیاهی رو نمیشه همزمان استفاده کرد من نمیدونم چه اثری روی هم میذارن .میتونی از دکترت بپرسی یا اینکه وقتی دوره اون دارو تمام شد اینو امتحان کنی که واقعا هم عالیه.

سلام گلم من فقط اینو میدونم که داروهایی شیمیایی و  درمان گیاهی رو نمیشه همزمان استفاده کرد من ن ...

ممنون از پاسخگوييت عزيزم

برام دعا كنيد مامان شم😔🙏🏻🌸

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
ممنون از پاسخگوييت عزيزم برام دعا كنيد مامان شم😔🙏🏻🌸

انشالله خدا دامنت رو سبز کنه گلم از ته دلم واست دعا میکنم.ای وی اف کن هر چه زودتر من خواهر خودم بعد ۸سال درمان اخر ای وی اف کرد و دومین بار گرفت و الان حاملست.