2777
2789
عنوان

معرفی پنکک

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست

جنس پوستا فرق میکنه باید تست کنی بدونی چی خوبه برای پوستت.

بنظرم پنکیک مصنوعیه و پوستو هم مستعد چروک میکنه کرم پودر آبرسان بهتره

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دوستم یکی میاد میگه ریمل خیلی خوب میخوام بعضیا مثلا یه ریمل خیلی ضعیف نام میبرن چون اونو دارن اس ...

دقیقا همین طوره

حتی بدترین مارکها هم بنظر بعضیا خوبه چون همونو استفاده میکنن

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃
انگلیسیش چیه تلفظش چجوریه بریم مغازه زبونمون رگ به رگ میشه 😂😂😒

بفرمااینم عکسش گلم میتونی نشون بدی ب فروشنده

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
بفرمااینم عکسش گلم میتونی نشون بدی ب فروشنده

استفاده اش سخت نیست😅

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
استفاده اش سخت نیست😅

نه عزیزم بِراش رو ب همه قسمتاش میزنم میزنم ب صورتم ک همه تن رنگی بیاد توصورتم خیلی باحاله

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

والامن پنکک گلدن میزنم۱۰تومن هم میخرم هم پوشش دهیش عالی هم به صرفه

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …