2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم از دست بی بی چک😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 51 پست
فک کنم بی بی زود زده بودم دوروز بعده تاخیرم زدم.نمیدونم بخدا خودمم

وااای الان خوندم دوقلو هم دارین😍😍😍 مبارکتون باشه عزیزم🌹🌹من چون الان ۹ روز هس تاخیر دارم و بی بی منفیه گفتم شاید دلیل خاصی داشته باشه.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيقا منم دو تا سيكل قبليم همينجوري بودم ١٠ روز تاخير داشتم آز و بي بي هر دو منفي فرداش پريو ...

من تو سایت زیاد دیدم کسای که تاخیر داشتن دیدم بعدش زود حامله شدن.ان شالله شماهم همینجور باشه.روزای تخمک گذاریت رو دقیق مشخص کن ان شالله زود باردار میشی

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
چندوقته اقدامی

من الان ۳ ماه هس یه سقط داشتم که دکتر گفت بعد از ۳ ماه میتونی اقدام کنیاین ماه شروع کردم.ولی خب من کلا سیستم بدنم بهم ریخته چون تو این ۳ ماه که پریود شدم همش به فاصله ۲۰ روزه بود یعنی دقیق ۲۰ روز یه بار پری میشدم.الان این ماه ۹ روز گذشته وهنوز خبری نیس.برا همینم زیاد امید ندارم به حامله بودن

من تو سایت زیاد دیدم کسای که تاخیر داشتن دیدم بعدش زود حامله شدن.ان شالله شماهم همینجور باشه.روزای ت ...

ممنون از دعاي قشنگت عزيزم

ماه پيش روز درميان تلاش كرديم وقتي جمعه پريود شدم فقط گريه ميكردم كه چرا با اين همه تلاش بازم پريود شدم

برام دعا كن زود باردار بشم

يك دختر دارم شاه نداره  
ممنون از دعاي قشنگت عزيزم ماه پيش روز درميان تلاش كرديم وقتي جمعه پريود شدم فقط گريه ميكردم كه چرا ...

ان شالله میشی عزیزم غصه نخور فقط فقط این استرس رو از خودت دور کن وقتی رابطه داری فقط به لذتش فک کنداصلا به حامله شدن فک نکن.همین استرس همه چیزو از بین میبره.من یبار حامله شدم اون ماهی که حامله شدم اصن به حاملگی فک نکردم گفتم بیخیال نشدم ماه دیگه

ایشالا که دامنت سبز بشه گلم

فدات عزیزم.با دعای شما

عزیزم استرس نداشته باش 

منم یه شب بی بی چک زدم اولش نشون نداد ؛ منم از عصبانیت ولش کردم  تو دستشویی اومدم تو بغل شوهرم انقد گریه کردم تا خوابم گرفت 

صب شوهرم بیدارم کرد گفت بیا اینو ببین این ک دو خطه . ولی چون حاله ای بود و تجربه اولم بود بیخیال شدم 

خلاصه پریود نشدم تا یه هفته بعد دوباره به اصرار شوهرم بی بی زدم . 

این بار دو خط افتاد. ازمایش دادم دیدم مثبته 

ایشالا که مال توهم مثل من باشه 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...