2777
2789

من قلبم داره وایمیسه کاش نمیخوندم منم یه دختره یکساله دارم شبا خیلی بدخوابی میکنه و غلت میزنه اینور اونور و گریه میکنه من میگفتم حتما بخاطر دندون دراوردنشه اذیت میشه یه خانمی توی اون تاپیک گفته وقتی از بچه عکس میگیری با دقت ببین چیزی نباشه من رفتم یکی عکسارو دیدم این رو دیدم توروخده بگین ینی چیزیه؟گاهی اوقات صدای عجیب میشنوم ولی توجه نمیکنم ب اون شدتم نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان در راستای مسخره کردن اون تاپیک دارید  میگید

یا نه جدی تاپیک تون ؟؟؟؟؟؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چیزی توی عکس نیست که، دنبال چیز خاصی باید بگردیم؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!